Nola u akustičnoj verziji

NolaPula je jedan od hrvatskih gradova koji i ove godine aktivno uključio u obilježavanje kulturne manifestacije „Noć muzeja“ koja se održava u petak, 27. siječnja od 18 sati do jedan ujutro. U bogatom programu koji su pulski muzeji priredili za svoje posjetitelje izdvaja se besplatni koncert grupe Nola u podzemlju Amfiteatra u Areni s početkom u 19.15 sati.

Nola će se ovom prigodom predstaviti u akustičnoj „Nola piano“ varijanti, jer je jedinstveni prostor amfiteatra najprikladniji za potpuno uživanje u čistom spoju glasa i klavira. U otprilike sat vremena koncerta Nola će publici predstaviti svojevrstan presjek svoga dosadašnjeg rada. Gabi i Marijan, pjevačica i autor pjesama, nerazdvojni su još od početka devedesetih, a svoje životno-ljubavne zgode pretočili su zajednički u prekrasne pjesme poput „Dio tebe“, „Osmijeh“, „Iznad oblaka“, „Do kraja“, „Ljubiš me“ i druge, kojima su stekli naklonost mnogobrojnih obožavatelja ali i kritičara.

Spot za pjesmu „Iznad oblaka“, kao i sve ostale spotove grupe Nola možete pogledati na njihovom Youtube kanalu:

www.youtube.com/nolapula

Poklonike ove pulske grupe zasigurno će obradovati vijest kako je ovaj koncert i svojevrsna najava jednog novog smjera u glazbenom razvoju grupe Nola. „Nola piano“ predstavit će obrade najljepših Nolinih pjesama u akustičnoj varijanti – glas i klavir donijet će spoj bezvremenskih pjesama i duha dvoje ljudi koji vole i uvijek nanovo oživljavaju glazbu koja ih inspirira.

Koncert „Nola piano“ u podzemlju Amfiteatra pulske Arene je besplatan i počinje u 19.15 sati!

Ček dis aut