Nova potvrda: In Extremo

clip_image002Berlinska medieval-folk skupina In Extremo novo je ime na ‘popisu’ izvođača Metalfest Open Air Croatia (http://www.hr.metalfest.eu). In Extremo je osnovan 1995. godine, u svojoj glazbi kombinira žestoke metal & rock riffove sa srednjevjekovnim melodijama, a uz njemački, u tekstovima koristi i starije jezike, od koji neki više nisu u uporabi.

Tradicionalni instrumenti na kojima sviraju njihovi članovi, kao što su mandolina, hurdy-gurdy, gajde, harfa ili drveni puhački instrumenti, replike su originala koje sami izrađuju.

In Extremo je objavio devet studijskih albuma, internacionalnu slavu postigao sa „Sünder Ohne Zügel“ (2001.), a zadnji album „Sterneneisen“ objavljen je ove godine za Universal Music, kao i većina njegovih izdanja. Uz kvalitetan glazbeni show, koncerti In Extrema redovito su popraćeni atraktivnom pirotehničkom potporom, što njihovim, uglavnom rasprodanim nastupima, daje dodatnu vrijednost.

Ulaznice za festival dostupne su u službenom shopu na web stranici (http://www.hr.metalfest.eu/tickets.html), a cijene su:

Early Bird: 329kn / 48,5 € (cijena vrijedi do 31.10.)

Fanpack: 384 kn / 57,5 € (ograničeno na 1000 komada)

U cijene su uključene pretprodajne naknade.

Također, podsjećamo da je Early bird cijena kampa (http://www.hr.metalfest.eu/camp.html)

za prvih 250 posjetitelja 100 kn / 15 € za četiri noći, a nakon rasprodaja prve ponude iduća cijena je 160 kn / 22 € za daljnjih 1550 posjetitelja.

Nakon rasprodaje kapaciteta rezerviranih za Metalfest, ostali posjetitelji plaćaju regularnu cijenu kampa.

Cijena kampa uključuje četiri noćenja (2, 3, 4 i 5. 06. + pola dana 06.06.), te naknadu za boravišnu taksu.

Ček dis aut