Novi ROCK BUVLJAK u Boogaloou

Nakon uspješnog prvog Rock buvljaka će se u subotu 25. veljače u zagrebačkom Boogaloou (Ulica grada Vukovara 68 – ulaz iz Ulice Ivana Lucića) održati drugi Rock buvljak na kojem su najavleni mnogi zagrebački alter shopovi kao i pojedinci sa svojim kolekcijama ploča, cdova, filmova, stripova, plakatima, nakitom i drugim rock memorabilijama. Da ponovimo, Rock buvljak je zamišljen kao događaj koji će okupljati sve one koji vole rock i žele prodati ili kupiti nešto vezano uz rock, filmove i stripove ili promovirati svoje proizvode ili se jednostavno družiti i popiti piće uz dobru rock glazbu i živu svirku.

Na rock buvljaku ćete moći kupiti, prodavati i mijenjati ploče, cdove, dvdove, vhsove, majice, odječu, nakit, ukrase, plakate, instrumente, knjige, stripove, filmove,….tj sve što je povezano sa roc’n’rollom! Buvljak će se održavati jednom mjesečno, u subotu i trajat će od 10 do 20 sati. Buvljak će se održavati u velikoj dvorani a svirke u maloj dvorani.

Ovoga puta će uživo nastupiti grupe Made In Iron, Iron Maiden tribute band iz Karlovca sa odličnim ženskim vokalom, hard rock band Iluzija iz Ivanić grada, stare, ofucane punk rock prdonje sa odvratnim imenom, Rektalni Front, garage rock čudaci sa još čudnijem imenom Thee Mad Hairy Wombats, Harisonhors, band koji tvrdi da proizvode rock fuziju i sasvim običan rock band Deflamol. Biti će tu i dj Sasha The Cult i Tomi Phantasma, a vjerojatno će se pridružiti i poneki gost.

Ulaz za posjetitelje je besplatan dok će izlagaći morati platiti prostor za izlaganje 60 kn manji stol odnosno 90 kn veći stol uz prethodnu rezervaciju. Broj izlagača je ograničen. Zainteresirani bendovi koji žele svirati ili jednostavno „jamati“ na idučem Rock buvljaku koji će se održati u subotu 24. ožujka se se također mogu prijaviti na tomi@boogaloo.hr.

Ček dis aut