Novo švedsko gostovanje na Good Vibrationsu

Oglas

gv-plakat 21.5.Nakon dvije vrlo žestoke srijede na Good Vibrationsu, Vintageom će ovom prilikom dominirati indie zvuk.U sklopu suradnje sa švedskom agencijom Studiefrämjandet na Good Vibrationsu gostuje indie rock bend Streets Of Mars iz Stockholma, koji se nakon zapažene kratke regionalne turneje krajem prošle godine vraća „na mjesto zločina“.

Lotus je šesteročlani zagrebački pop rock bend koji je nakon kraće sviračke pauze spremniji nego ikad raspaliti uspješnice s hvaljenog albuma prvijenca izdanog za Aquarius, kao i nove stvari sa nadolazećeg EP-a „Sekunda Sna“.

Seven Mouldy Figs je alternative rock ženska četvorka koja iz svirke u svirku povećava svoj već sada respektabilni broj obožavatelja. Iza sebe imaju dva EP-a i još stvari koje čekaju ugledati svjetlo dana u narednim izdanjima.

Orvel je indie bend kojeg predvodi autorski dvojac Igor Ilić i Bojan Arežina zajedno uz Petra Novaka, Ivu Matića, Filipa Riđičkog i grupu zajedničkih prijatelja koji sudjeluju u stvaranju audio, video i likovnog materijala vezanog uz ime Orvel. Njihov prvi singl „Vodi me“ izašao je na indie kompilaciji ”Tragovi” u izdanju Croatia Records.

Nakon bendova najboljim rock hitovima večer će zaključiti DJ Kneža! Upad je 20kn, a početak programa u srijedu, 21.svibnja, od 20h.

LOTUS
https://www.facebook.com/lotuszg
SEVEN MOULDY FIGS
https://www.facebook.com/SevenMouldyFigs
STREETS OF MARS
https://www.facebook.com/streetsofmarsmusic
ORVEL
https://www.facebook.com/pages/Orvel/504492129672539

Ček dis aut