NU metalci oduševili SONISPHERE, slijedeća postaja Zagreb

korn

Korn je, po svom starom običaju, pokazao svu snagu nu metala i poručio svim fanovima a i nevjernicima: ”VRATILI SMO SE, I TO ŽEŠĆI NEGO IKADA” . Na Sonisphere festivalu u Češkoj republici, to su i dokazali – uz Iron Maidene su bili najglasniji i najbolji bend. Nakon 20 godinana sceni i 9 studijskih albuma, KORN su još uvijek velikani nu metala, a takvi će i ostati. Nakon Sonisphere festivala i još nekoliko gradova u Europi, 26.6. posjetiti će Zagreb i to nakon pune 4 godine.

Ekipa iz Bakersfielda, predvođena Jonathanom Davisom, u Zagrebu promovira svoj deveti studijski album ‘KORN3: Remember who you are’ i svoje stare stvari koje su danas klasika među mladim i malo starijim metalcima. Bend je na svojoj istoimenoj turneji od prošle godine, a u Europu svraćaju kako bi poručili svim svojim fanovima da sviraju žestoko i baš onako kako se to od pionira nu-metala i očekuje – svom snagom i bez zadrške.

Predgrupa Kornu na koncertu u Zagrebu biti će bend Stillwell, street metal bend čiji glazbeni stil spaja East Coast hip hop i heavy metal. Četveročlani bend djeluje od 2006. Godine a do sada su izdali jedan albunm ”Dirtbag” u srpnju ove godine. Na produkciji je radio Fieldy, te Grammyem nagrađeni i priznati producent Polar Bear – kombinacija koja garantira sjajan početak koncerta.

KORN je jedan od najvećih nu- metal bendova na svijetu, sa dugogodišnjom karijerom, platinastim albumima, stotinama održanih koncerata i nekoliko Grammya. Žestoki i bezobrazni, postali su najkontroverznija debitantska grupa od Black Sabbatha naovamo. U međuvremenu su čak dobili i jedan Grammy, a tiraže su im redovno platinaste. Nakon izlaska MTV Unplugged albuma, čime su ušli u usku MTV obitelj izvođača koji su imali tu privilegiju,a kritičari američkih glazbenih medija ovaj su album proglasili jednim od najboljih MTV Unplugged izdanja uopće, uz rame kultnim nastupima Nirvane i Erica Claptona.

ULAZNICE:

Ulaznice su u prodaji na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, te na www.eventim.hr po cijeni od 200 kuna. Broj ulaznica je ograničen na 3000.

Ček dis aut