Opća opasnost – Promocija albuma “VRATI SE NA SVJETLO”

opcaNovi album Vrati se na svjetlo, rock sastava Opća opasnost jedan je od najboljih povratničkih albuma ove godine. Sjajnim singlovima Uzalud sunce sja, Nisam rođen pod sretnim zvijezdama, Virtualni novi svijet kojima su najavili novi album te aktualnim singlom i spotom Pobjeg’o sam pokazali su da su u punoj formi i spremni ponuditi još puno nezaboravnih rock užitaka. O tome svjedoče i njihovi prepuni koncerti te par mjeseci unaprijed rasprodani termini. Svoju kvalitetu dokazali su i na maksimirskom stadionu 8.lipnja gdje su nastupili kao predgrupa Bon Joviju.

Navedeni album podržan je i od strane Ureda za suzbijanje zlouporabe droge Vlade Republike Hrvatske, a singl Vrati se na svjetlo dio je medijske kampanje koja se provodi u suradnji Ureda i Croatie Records s ciljem promoviranja, osobito mladima, zdravih stilova života i informiranja javnosti o štetnim zdravstvenim i socijalnim posljedicama ovisnosti.

Album Vrati se na svjetlo objavljen je krajem lipnja, a svoju medijsku prezentaciju imat će za tjedan dana i to u petak 23. rujna u 18 sati u prodavaonici Croatie Records, Bogovićeva 5.

Navedenoj promociji prisustvovat će i predstojnik Ureda za suzbijanje zlouporabe droga, mr.krim. Dubravko Klarić koji će predstavnicima medija biti na raspolaganju za davanje izjava.

Osim novinara i kolega glazbenika na ovu promociju dobrodošli su i svi njihovi fanovi koji će imati priliku družiti se s članovima Opće opasnosti, dobiti autograme i sliku za uspomenu.

Kao pravi Slavonci, u goste neće doći praznih ruku pa na ovoj promociji i potpisivanju albuma možete očekivati slavonske specijalitete, ali i vrhunska vina.

Ček dis aut