OPĆA OPASNOST u zadarskom Forumu

Oglas

opca

Jedna od naših najpopularnijih grupa, koja trenutno žari i pali Hrvatskom (i šire!) – Opća opasnost, gostuje 22. listopada u zadarskom Forumu! Bit će to veliki koncert za sve poklonike ovog benda nakon nekoliko godina od njihovog zadnjeg konceta u Zadru.

Podsjećamo, grupa Opća opasnost se vratila na scenu poslije 9 godina izbivanja u svojoj najkreativnijoj postavi novim albumom ‘Vrati se na svjetlo’ (koji je izašao ovog ljeta),a koji je oduševio i publiku i kritičare. Povratak u glazbene vode uslijedio je vidjevši potporu koju uživaju i omiljenost svojih pjesama u vrijeme njihove kreativne stagnacije i ne sviranja. Bend se 2008. godine ponovno okupio te su koncertom u Osijeku gdje su nastupili kao predgrupa bendu Whitesnake najavili povratak na scenu.

Pjesmama ‘Pobjego sam’, ‘Uzalud sunce sja’, ‘Nisam rođen pod sretnim zvijezdama’, ‘Kao grom’ (njihov aktualni singl s novog albuma) uz ostale pjesme sa starijih albuma poput ‘Mjesečar’, ‘Doktore’, Mačka’, Nebeski znak’, ‘Ruski rulet’ i drugih hitova Opće opasnosti bit će prava glazbena poslastica za sve ljubitelje ovog benda u zadarskom klubu Forum. Veseli Slavonci će svojom energijom i prijateljskim pristupom prema publici, ne treba sumnjati dati sve od sebe i ovoga puta te prirediti pravi hard rock štimung kojih su Zadrani sigurno željni.  Uživajte u istinskom rock’n’roll spektaklu koji će vam prirediti Opća opasnost.

Ček dis aut