ORANGE GOBLIN: Pioniri britanske underground stoner scene @ Željezničar

BILL-copy

Thelema Promotions i klub Željezničar s ponosom vam predstavljaju pionire britanske underground stoner scene – ORANGE GOBLIN. Prema riječima kritičara nekih od najreprezentativnijih UK metal časopisa, ovo su legende kakve Britanija nije desetljećima proizvela, a sada ih imate priliku vidjeti uživo po prvi puta u Hrvatskoj. U 15 godina postojanja naredali su mnogobrojne turneje i rasprodane koncerte po Europi, Americi i Japanu, stoga i ne čudi da ih prati reputacija odličnog live benda, a imali su prilike dijeliti stage s vrhunskim bendovima poput Alice Cooper, Sex Pistols, Danzig, Down, Kreator, Heaven & Hell, Quens Of  The Stone Age, W.A.S.P…

Iza sebe imaju bogati opus od čak 6 studijskih albuma, a trenutno su u studiju na snimanju sedmog albuma, koji izlazi u ožujku 2012. Za sve ljubitelje žestokog rock ‘n’ rolla po stoner/doom protokolu zagarantiran je odličan provod s puno lomljenja kostiju i ispijanja ogromnih količina alkohola.

b2plakat1Podršku će im dati dva domaća imena. Zagrebački UMOR, četverac iza kojeg je nekoliko europskih turneja, jedan split EP i jedan samostalni EP, te prvo LP izdanje “Pralayaah”, objavljeno u svibnju 2011. Ovdje ćete imati priliku čuti njihove atmosferic rock skladbe prožete stoner i doom elementima, okrunjene epskim 20-minutnim pražnjenjima misli, duše i iznutrica s aktualnog albuma. Još jedan zagrebački bend KILLED A FOX predstavit će vam njihovo viđenje alternativnog rocka s utjecajem stonera i elementima psihodelije i baciti vas u trans stvarima s njihovog debitantnog albuma ‘Fluorescence’ iz 2009.

Koncert će se održati 14.1.2012. u Klubu Željezničar (Zagreb). Ulaznice možete nabaviti u pretprodaji od 1. prosinca po cijeni od 80 kuna: ZAGREB – Dallas Music Shop – Masarykova 6, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Maldoror – Lopašićeva 3.Za one koji neće imati priliku kupiti pretprodajne karte ili dolaze iz inozemstva, mogu ih rezervirati putem mail-a na: steelpromotion@gmail.com po cijeni od 11 eura ili preko http://www.port.hr/pls/w/ticket.index2.  Na dan koncerta ulaznice će biti dostupne na ulazu u klub po cijeni od 100 kn, odnosno 14 eura.

ORANGE GOBLIN
http://www.orange-goblin.com
http://www.myspace.com/theorangegoblin

KILLED A FOX
http://www.myspace.com/killedafox

UMOR
http://www.myspace.com/umordoom

Thelema promotions
http://www.myspace.com/thelemapromotions

Klub Željezničar
http://www.zeljeznicar.net

Ček dis aut