Otkrijte novi bend – MJUZIKL

clip_image001Jednom davno u dalekoj galaksiji živjela su tri mladića totalno (ne)predodređena za glazbu. Jednog sunčanog dana naletjeli su sasvim spontano jedan na drugoga (trećega) u blizini XIII gimnazije te od tog trenutka postali vokalno instrumentalni sastav Pras Fish.

Pod imenom Pras Fish započeli su ozbiljno svirati i snimili su demo singl s 3 pjesme. Na tom im je izdanju pomogla ekipa iz Psihomodo Pop-a s dirigentskom palicom Smiljana Paradiša Šparke. Odsvirali su 30-ak koncerata, naučili abecedu rokenrola, na Zaprešić demo fest-u osvojili nagradu za najperspektivniji band, ušli u mjesečni finale HR Demo kluba te u finale 15. HGF Zabok.

clip_image001[5]3.5.2011. svirali su u Sax!-u posljdnji puta kao Pras Fish te se na kraju koncerta predstavili publici pod novim imenom – MJUZIKL.

Mjuzikl čine: Luka Palestrina (gitara, glas), Velimir Topić (bas) i Ivan Hačić (bubnjevi). Trenutno su u studiju, a prvi pravi snimljeni song s dirigentom Šparkom otvara kompilacijski CD 15. HGF Finalisti 2011.

Poslušajete nove nade hrvatske rock scene u subotu, 18.6.2011. u novootvorenom klubu „U dvorištu“, Jurja Žerjavića 7/2 u Zagrebu.

Ček dis aut