Otvaranje trećeg oka… ALASKA & DUSTED CRUTCH

Oglas

Alaska---Dusted-Crutch-plak

U prva tri broja svi su ostali sadržani.

Tri. Unija jedinstva i dvojnosti. Dvojnost trijade zapravo je njena refleksija, i dokle god je tako, iz nje potječu svi podaci. Broj je kroz povijest imao univerzalan značaj. Broj tri ima početak, sredinu i kraj. Interpretiran je u mnoštvu simbola diljem svijeta, u širokom spektru konotacija. Tri hipostaze trojstva a jedna bit… Tri kao simbol jedinstva duše, tijela i uma. Prošlost, budućnost, sadašnjost. Umjetnost, znanost, vjera. Tri praščića, Tri sestre, Tri mušketira. Crveno, žuto, zeleno.. Kupiš dva, dobiješ…3.. Na 3deset i kusur stupnjeva u gradu TRI SU ČLANA u oba BENDA.

U siječnju ove godine Dusted Crutch izdali su spot za pjesmu Aleph. Nakon dulje koncertne pauze nije im dobro. U Spunku će svirati stare i nove pjesme, koje su napisali unazad godinu dana u tročlanom sastavu, u kojem trenutno postoje. Istražujući stilove i sami sebe, nastoje uvijek zajedno stvarati pjesme. Tvrtko (gitara), Marko (bubanj) i Anđela (vokal) za jesen spremaju nove snimke i video. U međuvremenu zarazna fuzija metala, hard core-a, progressive rocka, popa i r’n’b-a zvana Dusted Crutch u novom ruhu čeka na VAS.

http://www.youtube.com/watch?v=oGOwXIU8bt4

Moćna trojka Alaska ne libi se pokazati zube svojim umijećem i izvedbom. Prošle godine izdali su album prvijenac “Liars, Beggars & Moonshine“. Prije nepunih mjesec dana njihov je prvi spot za pjesmu „Broken heart“ ugledao svijetlo dana na koncertnoj promociji. Instrumentalni rock trio pod utjecajem grunge i prog zvuka 90-ih okupio se 2008. u Sesvetama. Iako nose ime po državi poznatoj po hladnoći, njihova glazba i live izvedbe uvijek potvrđuju suprotno. Zaraznim zvukom grabeći naprijed, Alaska VAS čeka u Spunku.
http://www.youtube.com/watch?v=G7dq73rH2AM

 

14.07, 21 h – SPUNK
Upad: 10 kn

Ček dis aut