Plavi avion Darka Rundeka

Oglas

imageVelikan hrvatske pop rock scene, Darko Rundek, koji već niz godina sklada najljepše pjesme na relaciji Zagreb – Pariz, napravio je novo remek djelo svoje dugogodišnje glazbene karijere – album PLAVI AVION.

Na tragu velikih hitova na kojima su odrasle generacije kao što su Apokalipso, Ruke ili Ena, Plavi avion publici predstavlja vrlo moćne pjesme koje ćete napokon moći doživjeti live 18.12.2010. u zagrebačkoj Tvornici kulture! Uz najnovije pjesme očekuju vas kultni stari hitovi zbog kojih Rundek ima istinsku vojsku obožavatelja.
Plavi avion album je Rundek Cargo Trija koji za razliku od Cargo orkestra ima novu i drugačiju stvaralačku energiju, namijenjenu slušateljima koji se naslađuju njihovom glazbom upravo onoliko koliko se naslađuju i sami glazbenici tijekom njezina stvaranja. Indijanska je prvi singl s novog albuma i već sada ima gotovo 6000 pogleda na youtubeu http://www.youtube.com/watch?v=l-0AFWT2I5I&playnext=1&list=PL5512B60656D0CF53&index=3

Neki su ju nazvali himnom lutajućih, a budući da Darko Rundek ima mnogo obožavatelja, vjerujemo da na njegov koncert nitko neće zalutati već će doći vrlo ciljano jer je kapacitet za ovaj koncert ograničen a interes izuzetno velik.

Cijena ulaznica iznosi 130 kn u pretprodaji i 150 kn na dan koncerta.

Ček dis aut