POP UP PETAK! – Tvoje novo utočište nakon napornog tjedna

preview5Pop ili pop-glazba – vrsta glazbe koja u pravilu sadrži jednostavne, pamtljive melodije s refrenima koji lako ulaze u “uho”, tj. one što su lako pamtljive. (izvor: Wikipedia)

Petak – peti dan u tjednu, koji se nalazi između četvrtka i subote. U većini zemalja s petodnevnom radnim tjednom, petak je posljednji radni dan prije vikenda, dana za odmor, što je u SAD-u dovelo do izraza TGIF (skraćenice za Thank God It’s Friday) – “Hvala Bogu, petak je”. (Izvor: Wikipedia)

Zbrajanjem ova dva pojma, jedini mogući rezultat je – čista zabava!

Nakon dvije uspješne sezone povratka u 80e i 90e, dobro poznati 980 tim ide korak dalje kombinirajući plesne starudije i trenutne vladare svjetskih top lista.

Soundset Plavi i klub Aquarius donose ti POP UP PETAK! – najbolju selekciju plesnog popa posljednja tri desetljeća glazbe.

Za tvoj što bolji doček vikenda brinut će se kraljevi, kraljice, prinčevi i princeze popa: Michael Jackson, Madonna, Pet Shop Boys, Britney Spears, Snap, George Michael, Beyonce, David Guetta, C & C Music Factory, Rihanna, Maroon 5, George Michael, Amy Winehouse, Daft Punk, Lady Gaga, Justin Timberlake i mnogi drugi.

Svečano otvorenje nove klupske priče zakazano je za petak, 09.09.2011. s početkom u 22 sata u klubu Aquarius na zagrebačkom Jarunu.

DJ: Stanko Bondža

Upad: 30 kn

www.aquarius.hr
www.soundsetplavi.hr

Ček dis aut