Powerwolf stiže u Zadar i ‘daje blagoslov’ početku prodaje ulaznica

Powerwolf

Njemačka heavy-power metal skupina Powerwolf slijedeći je izvođač koji je potvrdio nastup na Metalfestu 2012. u Zadru (http://www.hr.metalfest.eu). Powerwolf postoji osam godina, osnovali su ga braća Charles i Matthew Greywolf, u tom je periodu snimio četiri studijska albuma za Metal Blade Records, posljednjeg, „Blood of The Saints“, početkom kolovoza ove godine.

Razlika između Powerwolfa i ostalih power metal bendova ponajprije je u odličnom rumunjskom pjevaču Attila Dornu, koji je završio studij klasične opere na Glazbenoj Akademji u Bukureštu, te u tekstualnoj tematici, koja je dosta mračna, i na satirično-sarkastičan se način ‘obračunava’ sa crkvom, religijom, vukodlacima i mitologijom.

Koncerti Powerwolfa su prava aktrakcija, obilježeni make-upom i corpse paintom, prepuni zarazne, hipnotičke energije koja iz publike izvlači ono najbolje, puno se polaže na koreografiju, pa tako, npr., publika bude ‘blagoslovljena’ tijekom nastupa, što im daje novu dimenziju. Nastup na nedavnom Metalcampu, kada je od mnogih posjetitelja svrstan u red najboljih, tome ide u prilog.

Potvrda nastupa Powerwolfa, koji po prvi puta dolazi u Hrvatsku, ‘poklopila’ se s početkom prodaja Metalfest Early bird ulaznica i Fanpacka, koje se od 1.10. mogu naručiti u Online trgovini (http://www.hardticket.si)

Cijene:

Early Bird Ulaznica: 299 + pretprodajna naknada 30kn = 329kn (cijena vrijedi do 31.10.)

Fanpack (http://www.hr.metalfest.eu/fanpack.html): 349 + pretprodajna naknada 35kn = 384kn (ograničeno na 1000 komada)

Line-up Metalfest Croatia 2012:

BLIND GUARDIAN
http://www.blind-guardian.com

KREATOR
http://www.kreator-terrorzone.de

HYPOCRISY
http://www.hypocrisy.tv

LEGION OF THE DAMNED
http://www.legionofthedamned.net/2011

ENSIFERUM
http://www.ensiferum.com

VADER
www.vader.pl

BREZNO
www.myspace.com/breznospace

DOOMED
www.myspace.com/doomedband

ASHES YOU LEAVE
www.ashesyouleave.org

RISING DREAM
www.rising-dream.net

INFERNAL TENEBRA
www.infernaltenebra.com

POWERWOLF
www.powerwolf.net

Ček dis aut