Pozdrav Azri u Tvornici

Pozdrav Azri događa se jednom godišnje u Zagrebu i prava je poslastica za sve fanove nikad prežaljene Azre. Ove će se godine održati 25.01.2013. u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Idejni začetnik projekta je legendarni bubnjar Boris Leiner – jedini još uvijek aktivni član još legendarnije Azre. Uz njega u posebnim prilikama (kao što su to Zagrebački koncerti) svira i druga trećina originalne postave – basista Mišo Hrnjak koji se specijalno za ovaj projekt ponovo primio gitare nakon desetljeća nesviranja. I ove godine pridružiti će im se mnogobrojni prijatelji i štovatelji Johnyjevog rada koji će svojim gostovanjem na bini uz Leinera i Hrnjaka podsjetiti uvijek brojnu zagrebačku publiku na neke od sjajnih pjesama iz ostavštine Branimira Johnny Štulića. Imena gostiju za sada se još drže u tajnosti.

Ulaznice se u pretprodaji po cijeni od 65 kn mogu kupiti na pretprodajnim mjestima: Tvornica Kulture (Šubićeva 2), Hard Place (Šubićeva 55), Dirty old shop (Tratinska 22), Free Bird (Tratinska 50), Dancing Bear (Gundulićeva 7), Aquarius (Varšavska 13), Integral (pothodnik), Zona Tvornice (Ilica 1), Churchill Cigar shops – City centar one, Avenue mall I Arena centar, Maldoror (Lopašićeva 3), Rockmark (Berislavićeva 13).

Na dan koncerta na blagajni kluba biti će po cijeni od 80 kuna, ako koja preostane. Nabavite ulaznicu na vrijeme jer svake godine stotinjak nesretnih ostane pred vratima Pozdrava Azri.

Ček dis aut