Predstavljanje novog singla "Oči staklene" na Martinje Festu

picksiebner

Picksiebneri će promovirati novi singl na koncertu povodom “Martinje Festa” na kojem nastupaju zajedno sa Zadrugom.

Koncert će se održati u klubu Boogaloo u petak, 11. studenog s početkom u 21 h.
Zagrebački hard rock country bend Picksiebner predstavlja novi singl Oči staklene. Riječ je o brzoj country rock pjesmi koja najavljuje novi studijski album Picksiebnera koji očekujemo u prvoj polovici 2012. godine. Tekst i glazbu potpisuje Zoran Perić, a aranžman cijeli bend.

“Snimljen je i spot za pjesmu Oči staklene u kojem nam gostuju braća Ugrina u zanimljivim ulogama. Spot je snimljen na zagrebačkoj Trešnjevci, u kafiću koji je nažalost zatvoren, a ovoga puta je otvorio samo za potrebe snimanja spota.  Lokacija je autentična jer su i glumci i članovi benda, prije njegovog zatvaranja, kafić posjećivali privatno i u njemu tražili kreativni mir od užurbanosti gradskoga života. Kafić se nalazi u blizini prostora gdje članovi benda održavaju probe, a spot je i svojevrsni oproštaj od njega, jer će već sljedeće godine objekt biti srušen.

Spot je namijenjen za predbožićno vrijeme u Hrvatskoj, gdje Djed Mraz cuga za šankom”, najavili su spot momci iz Picksiebnera. Redatelji spota su Tomislav Pović i momci iz benda.

Spot za pjesmu možete pogledati na http://www.youtube.com/watch?v=6QeyEqp4_NA .

Ček dis aut