“PRIJATELJU NISI SAM” humanitarni koncert

psihomodopop92

Pod pokroviteljstvom grada Zaprešića i prijatelja najavljujemo humanitarni koncert  pod nazivom “PRIJATELJU NISI SAM” četvrtak 26.5.2011. sa početkom u 18 h u dvorani ŠRC Zaprešić, Vladmira Novaka bb, Zaprešić, (kod Interovog stadiona).. Kompletan prihod od koncerta namijenjen je za liječenje, rehabilitaciju i njegu hrvatskog časnika te vrhunskog glazbenika (udaraljkaša) Tvrtka Čičića.

Na koncertu će nastupiti:
Psihomodo pop
Davorin Bogović
Boris Leiner
Renato Metessi
Drugi način
Noćni moro
Prežderani
Organizirani kaos
Segmenta

Tvrtko Čičić rođen je 19.08.1969. u Novoj Gradišci, a od 1975. g. živi u Zaprešiću. Završio je srednju glazbenu školu „Pavao Markovac“, smjer udaraljke. Cijeli život posvetio je glazbi kao stalni član Hrvatskog vojnog orkestra, a često je muzicirao u orkestru Hrvatskog narodnog kazališta i Zagrebačkoj filharmoniji. Kroz 20 godina aktivnog bavljenja glazbom nastupao je diljem lijepe naše, a ime Hrvatske pronosio je brojnim koncertima po cijelom svijetu. Uz glazbenu karijeru, Tvrtko Čičić je i djelatni hrvatski vojnik, a 1994. g. promoviran je u dočasnički čin nadnarednika Hrvatske vojske.

Prije pola godine, 10.09.2010. Tvrtko je doživio težak moždani udar te je hospitaliziran na odjelu intenzivne njege bolnice Sveti duh, kasnije na Rebru gdje je proveo 2 mjeseca, nakon čega je premješten u Krapinske toplice. Unatoč prvotnim crnim prognozama, Tvrtko se uspio djelomično oporaviti, ali i dalje ima probleme s motorikom, govorom i kretanjem te njegovo stanje zahtjeva stalni nadzor i njegu druge osobe. Stoga mu je potrebna financijska pomoć za nužnu operaciju te nastavak liječenja, rehabilitacije i njege.

Upad 40 kn na blagajni dvorane.

Ček dis aut