Prijave za Sisak Urban Music

Oglas

SisakUrbanMusic_Woodrock_MiKoordinacija Udruga Mladih Siska najavljuje program urbano-alternativne glazbene kulture

Osmišljen kao skup glazbenih programa koji su obilježili glazbeno-kulturnu povijest KUMS-a u sisačkom klubu mladih SKWHAT, projekt Sisak Urban Music sufinanciran je od strane Grada Siska te Ministarstva kulture RH, a sastojat će se od tri ciklusa kroz koje će se predstaviti tridesetak neafirmiranih demo glazbenika. Uz glazbene programe, snažan naglasak će biti na edukativnim programima HGF-a i HDS-ZAMP-a te akcije vezane uz prevenciju nasilja i zlouporabe narkotika.

1 Ciklus:
– Woodrock program
– Milo Željezo program

2. Ciklus:
– Regenerator program
– Pulse program

3. Ciklus:
– Live for It program
– Pankomat program

Prvi ciklus održat će se 30. i 31. svibnja kroz programe Woodrock i Milo Željezo, a ovim putem pozivamo sve neafirmirane rock i metal bendove da ispune prijavnicu dostupnu na stranici Kluba mladih Skwhat (http://www.skwhat.com/2014/04/pocinju-prijave-za-sisak-urban-music/) i pošalju ju na info@skwhat.com. Prijave traju od 01.-15. svibnja. Stručni žiri odabrat će najbolje sudionike SUM-a i pozvati ih da nastupaju na ovogodišnjem MUF-u, tradicionalnom festivalu urbane glazbe i kulture, koji se ove godine u novom ruhu, novom konceptu i novom datumu održavanja, predstavlja Sisku po jedanaesti put.

Glavna zadaća Sisak Urban Music projekta je da kroz glazbu stvori pozitivno okruženje za djelovanje i jačanje uloge mladih u društvu preko njihovog uključivanja i aktiviranja u organiziranje svog slobodnog vremena, poticanje i razvijanje kreativnosti i osnaživanje originalnog umjetničkog izričaja.

http://www.skwhat.com/2014/04/koordinacija-udruga-mladih-siska-s-veseljem-najavljuje-projekt-sisak-urban-music/

Ček dis aut