Prije zagrebačkog koncerta novi album grupe DEATHSTARS

Oglas

deathstars

Švedski metal bend Deathstars za nešto manje od 2 tjedna dolazi u Zagreb kako bi zagrijali atmosferu za najveći njemački bend –  Rammstein! Rammsteinovci su odabrali ove šveđane sličnog glazbenog stila kao bend koji ih prati tokom cijele turneje. Deathstars su već dobro poznati i priznati glazbenici među metal populacijom koji bi i sami mogli napraviti veliki show, stoga činjenica kako će zasvirati prije Rammsteina upućuje na nezaboravan spektakl i jako vruću koncertnu noć!

Rammstein i Deathstars u Zagreb dolaze 8. studenog 2011. Zagrebački koncert bit će njihov drugi koncert na turneji, a ujedno i drugi dolazak Rammsteina u Hrvatsku, a svi se sjećamo kako je prvi spektakularno prošao. Taman prije početka turneje, 4. studenog, izaći će Deathstarsov kompilacijski album „The Greatest Hits On Earth“ (Nuclear Blast) na kojem će se, osim njihovih najvećih hitova, naći 2 potpuno nove pjesme. Prije nekoliko dana  s nadolazećeg albuma izašla je pjesma „Metal“ I može se kupiti putem  iTunesa. Pjesma zadržava istinsku srž njihovog glazbenog izričaja, a paralelno u sebi ima nešto drugačije što najavljuje novu budućnost benda. Zvuk je mračan i čvrst, također ogroman i vruć. Na neki način paradoks prošlosti i budućnosti, dobrog i lošeg. Takvi su i njihove izvedbe uživo na pozornici.

PODSJETIMO: Najpopularniji njemački bend, za čije su nastupe fanovi osmislili moto “Other bands play. Rammstein burns.”, još jednom će zapaliti zagrebačku Arenu 8. studenog 2011. godine. Ovi metalci dolaze po drugi puta u Zagreb! Prvi puta bio je zaista vatreno, a ovoga puta očekuje nas još veći show! U sklopu svoje „the best of“ turneje MADE IN GERMANY 1995 – 2011 ponovo će posjetiti Zagreb, 8.11.2011.

U zagrebačkoj Areni predgrupa ovom velikom i vatrenom metal bendu bit će švedski Deathstars kojima je Rammstein jedan od najvećih uzora! Deathstars svojim novim zvukom sigurno neće razočarati Zagrebačku publiku. Naprotiv, oduševit će gledatelje i zagrijati atmosferu za ionako vatreni bend koji svi očekujemo!

Rammstein je odabrao sjajan bend za zagrijavanje, a najvatreniji fanovi odabrali su fan pit i očekivano „razgrabili“ ulaznice za tu kategoriju. Fan pit je RASPRODAN! Vatreni imidž benda i goruća želja obožavatelja da ih vide na koncertu zagrijali su prodaju ulaznica! Nema sumnje da će „buknuti“ i ostale kategorije ulaznice za ovaj zaista vrući spektakl!

Odlukom Adrie Entertainment i managementa benda, cijene ovogodišnjeg koncerta su nešto niže od prošle godine, a mogu se kupiti na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Podijeljene su u slijedeće kategorije:

FAN PIT: 380 kn (RASPRODAN!!)
PARTER: 330 kn
SJEDENJE TRIBINA DOLJE: 330 kn
SJEDENJE TRIBINA GORE: 290 kn
LOŽA: 600 kn

Ček dis aut