Promocija novog albuma Ruiza

U utorak 24. svibnja, u zagrebačkom klubu KSET održat će se promocija novog Ruizovog albuma "RuizRadioRevolution", izdanog na nezavisnoj etiketi Geenger Records. Ruiz su nedavno za spomenutu kuću, kao uvod u novi album, objavili i EP "Draw the line never a square".

Ovaj uistinu perspektivan bend, koji je nedavno navršio šest godina postojanja, iza sebe sada ima četiri izdanja i stotinjak koncerata, a kako bi promocija albuma prošla u vrhunskom ozračju, svirku će otvoriti pobjednici prošlogodišnjeg RI Rock Festivala, bend Brain Production s otoka Krka, a sve će dodatno začiniti i gosti iz bendova Svadbas i Cojones.

Na promociji će se, naravno, moći kupiti majice i CD-ovi najnovijih izdanja Ruiza, a posjetitelje očekuje i besplatno piće dobrodošlice.

Cijena ulaznice je 20 kn, a vrata kluba se otvaraju u 20h. Svakako dođite i podržite ovaj, po mnogima najbolji alter-rock bend u Hrvatskoj!

A u međuvremenu, dobro se zabavite na novoj stranici Ruiza gdje možete saznati sve o nadolazećem albumu – www.ruizradiorevolution.com i, naravno, na Ruizovom blogu – http://ruizradiorevolution.blogspot.com.

Ček dis aut