Promotivni koncert hrvatskih grupa za Otok slobode – Sziget Festival Budapest

Oglas

sziget-plakatPR Sziget team Hrvatska i hrvatski glazbenici, 03.06.2014 u klubu Hard Place u Zagrebu promoviraju Sziget festival 2014 Budapest.

Osim najavljenih nastupajućih grupa Rolin Humes (Rijeka) i Absortick (Karlovac) – koji su izabrani od strane žirija struke i facebook fan-ova, te posebnog gosta večeri proslavljenog glazbenika Miroslava Evačića , Sziget festival se tokom ove koncertne večeri uključuje i u humanitarnu akciju prikupljanja novčane pomoći za postradale od poplava u Slavoniji. Svi prisutni će moći dati svoj doprinos, a svi koji doniraju imat ce priliku da budu izvučeni kao dobitnici besplatne Weekly Pass (with camping) ulaznicu za Sziget 2014.

PR Sziget team Hrvatska pripremio je i posebnu nagradu- Weekly Pass (with camping) ulaznicu za Sziget 2014, za Bartolec Lea iz Zagreba kao najaktivnijeg fan-posetitelj Facebook Sziget Croatia.
Jos jedna zanimljiva vijest vezana za promociju festivala: U okviru međunarodne igre Mission: Szitizen koja traje do 15 lipnja 2014, grupa iz Zagreba HollyVRT & KIKA, trenutno je medju najboljih 20 u Europi, a dijelovi njihovih “misija” biti ce emitirani tokom koncertne veceri u klub Hard Place ..

Ulaz besplatan.

Ček dis aut