Proslavite Dan žena uz Meritas mini koncert!

meritas

Videospot pjesme ‘Budi blizu’, baš kao i pjesma koja ga je potaknula, donosi slavlje emocije koja se prepoznaje da bi trajala. U godinama koje prolaze, s mladošću koja poskakuje i sjedinama koje toplinu donose osmijehom izlječenja.

Anita i Meri su odlučile sutra, na Dan žena skupa sa Menartom biti domaćicama promocije videospota u zagrebačkom klubu Bulldog. Rada koji slavi emociju i hrabrost ljubavi, emotivnu smjelost koja nam često toliko nedostaje. Iza umjetnosti video stvaranja stoji ekipa ‘Kolektiv Filma’, a iza imena skrivaju se ljudi kao što su režiser Andro Krpan, scenaristica Nataša Antulov, art direktorica Marija Tadić i kamerman Danko Vučinović.

Poput scenarija za glazbeni film, ta će večer biti posebno posložena. Baš kako i pristoji danu u kojemu se zbiva. Jer, nakon predstavljanja videospota, djevojke će s bandom uživo izvesti pjesmu ‘Budi blizu’, kao i nekoliko najljepših melodija iz njihova opusa. Drugi dio večeri, pak, bit će koncertno obilježavanje Dana žena uz gošće večeri: Viktoriju Novosel i Jelenu Radan.

Budite u Bulldogu! Osmoga u devet!

Ček dis aut