Prti Bee Gee promovira Bez Šećera u KSETu

Oglas

imageKroničari srpskih ulica, beogradskih splavi, dobre trave i gangsta repanja Prti Bee Gee dolaze u Zagreb i to u četvrtak 16.02. u KSET. Mikri Maus i Eufrat Kurajber promoviraju novi album Bez šečera sa tvrdim utjecajima američkog westcoast zvuka na beogradski lo fi način.

Spot za singl sa albuma “Sajmon Seez” vrti se već nekoliko mjeseci na monitorima i ekranima diljem Balkana. Uvlačenjem dima neimenovane supstance s ugrijane alu folije počinje priča spota, a završava posvetom Davoru Bobiću Moskriju. Prti Bee Gee uživaju kultni ulični status od Beograda do Zagreba stoga je velika vjerojatnost da će se za ovaj koncert tražiti karta više. Za zagrijavanje KSET najavljuje Jantara, Kalija i Scriptora te DJ Doo Boccasa.

Ulaz se otvara u 20 sati, karte kupite u KSET-u po pretprodajnoj cijeni 35 kuna ili na ulazu po cijeni od 45 kuna. Informacije o pretprodaji donosimo uskoro.

PS. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Ček dis aut