Prti Beegee uživo na Phat Ksetu

Oglas

PRTI BEEGEE @ KsetMIXTAPE SESSIONS PRESENTS
PHAT KSET “PRTI BEEGEE” LIVE
SUPPORT DJ NO CHILL & NODEF
SUBOTA 20.04.2013
OD 22:00h DO 03:00h
UPAD 35KN PRETPRODAJA / 50KN NA ULAZU

Deset godina od izlaska prvog albuma i skoro osam godina otkako je Moskri prhnuo u nebesa Prti Bee Gee je jači nego ikad. Pred nama je zagrebački koncert u sklopu Phat KSET programa nakon nešto više od godinu dana izbivanja iz Zagreba. Mikri Maus aka Kralj Cigana i Eufrat i pokojni Moskri aka Pali Anđeo u klasičnoj koncertnoj akciji samo za vas tu večer. Sve znate krv, znoj ,suze radosnice, pljuvačka i hip hibiri hop. Najbolja srpska Hip Hop grupacija svih vremena održati će još jedan koncert za pamćenje 20.04. od 22 sata u KSET-u. Uz njih nastupaju domaćini Phat KSET programa Chill i No Def.

PRTI BEEGEE
www.myspace.com/prtibeegee

Prti-BeegeePrti Bee Gee su kultne figure srpske hip hop scene. U više od deset godina postojanja snimili su i objavili četiri albuma: „Grejtest hits“ (2002), „ Moskri 77-05“  (2006), „Tačno u pre podne“ (2007), a zadnji u nizu objavljen 2011. i slatko nazvan „Bez šečera“, ubrzo je postao hip hop klasik.  Ekipa u sastavu Davor Bobić aka Moskri s neba te Mikri Maus i Eufrat s bine, na vas s lanca otpuštaju nove i stare rime.

 

PHAT KSET
www.facebook.com/PhatKset
https://soundcloud.com/phatkset

Funk. Jazz. Hip i Hop. Mix i Remix. Varijacija i Glavna Tema. Hip-Hop je jezik, stil, stanje uma, neko dublje razumijevanje svijeta oko sebe.

Osjetite melodiozan bas, brz i smooth ritam te duh funky Hip Hop-a u neokaljanom izdanju – to nikoga nije ostavilo ravnodušnim. NAS je definitivno pogriješio rekavši da je Hip Hop mrtav. Ipak, oni ne spašavaju ništa. Oni žive ovu priču sa svima vama koji držite do dobrog zvuka, umjetnosti umiksavanja te vokalnog ritmičnog izražavanja.

Imaju i uho na ulici i pažljivo osluškuju tko radi dobar Boom Bap ili jazzy, funky style, pažljivo odabiru tko će blagosloviti njihove mikrofone, jer formula mora biti točna, odmjerena i fino ugođena, kako biste osjetili bit onoga što radimo. Oni slušaju. Slušajte s njima.

Dj CHILL
www.facebook.com/1djchill
https://soundcloud.com/dj_chill
Ime i Prezime: DJ chill
Presreo zemaljske frekvencije: 27. 10. 1978
Mjesto pronalaska: Sarajevo
Religija: nepoznato
Super sposobnosti: vidi kroz odjeću, rasplesao gluhonijeme u par navrata; putuje kroz vrijeme; priča rukama; funky samurai
Tjelesne značajke: ćelav; tri crte na majicama; navučen na igle

NODEF
Ime i prezime: noize operator deconstructing elucidated fiction
Presreo zemaljske frekvencije: 08.11.1989
Mjesto pronalaska: Zagreb
Religija: nepoznato
Super sposobnosti: pisanje gramofonom; čitanje facijalnih ekspresija; jazzy kung fu majstor
Tjelesne značajke: stariji nego što izgleda, navučen na igle

 

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0kn).

 

Press

Ček dis aut