Prvi Grčki band u Hard Place-u: BIG NOSE ATTACK

clip_image001

Po prvi puta u Hard Place-u zasvirat će jedan band iz Grčke – THE BIG NOSE ATTACK. Kako su grci poznati po velikim nosevima tako su i ovi simpatični mladići napravili igru riječi na band “big noise attack” (noise = buka, nose = nos). Uglavnom radi se o novom alternativnom blues/rocku ukorijenjenom u američkoj tradicionalnoj glazbi sa malim jazz utjecajima. Ima tu svega – od Tom Waitsa, Screamin’ Jay Hawkinsa, R.L. Burnsidea, Junior Kimbrougha, pa do Black Keysa i White Stripesa.

clip_image002Braća Boogieman i Little Tonnie iz Atene krenuli su sa bandom prošle godine nakon što se njihov prijašnji band Down & Out raspao nakon 8 godina uspješnog snimanja i turiranja. (svirali sa ZZ Top, Johnny Winterom, Gary Moorom i ostalima)

Odmah nakon osnivanja BIG NOSE ATTACK-a krenuli su sa svirkama širom Europe, ali i u Las Vegasu i u Durbanu u Sjevernoj Africi.

Provjerite što nam to novo i neobično dolazi iz Grčke na još jednom u nizu edukativnih besplatnih koncerata koje Zagrebu donosi Dobri duh rock’n’rolla ovog ponedjeljka 12.12. od 20 sati.

http://www.youtube.com/user/theBigNoseAttack
http://www.facebook.com/thebignoseattack
http://thebignoseattack.tumblr.com

Ček dis aut