QUEEN REAL TRIBUTE @ Hard Place – 20 years In memoriam Freddie Mercury


clip_image002

20 years In memoriam Freddie Mercury (24.11.1991. – 24.11.2011.)

Ovog četvrtka navršava se 20 godina od smrti legendarnog i neponovljivog Freddie Mercuryja. Za tu priliku Hard Place Vam dovodi fenomenalni QUEEN REAL TRIBUTE band iz Beograda. Ako znamo da su prije par godina rasprodali Boogaloo onda Vam je jasno o kakvoj se ekskluzivi radi! Band ima novog, i nećete vjerovati, još boljeg pjevača koji fenomenalno skida Freddija i koji će nas provesti kroz sve faze megauspješne karijere jednog od najvećih rock bandova svih vremena QUEEN!

Novi vokal Queen real tribute banda i hrpa novih pjesama na repertoaru, te činjenica da su se nedavno vratili sa turneje po Brazilu gdje su svirali 15 velikih koncerata u raznim krajevima Brazila garantira da nas u četvrtak čeka svirka dostojna 20-te obljetnice smrti jednog od najboljih pjevača svih vremena. „We are the champions“, „Another one bites the dust“, „We will rock you“, „Crazzy little thing called love“, „I want to break free“ i mnoge druge uljepšat će Vam večer u Hard Place-u ovaj četvrtak 24.11.

Ulaz na ovu “veselu obljetnicu smrti” (jer smo sigurni da bi i Freddie želio da se tako slavi njegov život) koštat će Vas 30 kuna (20 za članove udruge Dobri duh rock’n’rolla). Uz video projekcije i nagradnu igru očekuje Vas fenomenalan koncert!

Ček dis aut