Radio Elektrana je uskoro ponovno u pogonu

plakat_webTRIGGER:
Neomodern (SRB) (Elektrana, Neon Nacht)
Le Chocolat Noir (Elektrana, Disco Panonia)
Rachunica (Trigger)
Bambi (Trigger)
visuals: _polygon (radi puno i posvuda)

Mali pogon Tvornice kulture
subota, 14. 1. 2011.
od 22 do 5 sati

Upad: 20 kn prije ponoći, 30 kn nakon ponoći.
triggerisloud.com

Radio Elektrana je uskoro ponovno u pogonu, a to je radio koji je značajno utjecao na kulturu elektronske glazbe na ovim prostorima. Zato na Triggeru predstavljamo studiju utjecaja reaktivacije na šire okruženje. Skupljati će se tu i bodovi za radnu knjižicu jer nam edukaciju drže dva iskusna inženjera s te iste Elektrane.

STARS Exit festival.Prvi, Neomodern, dolazi sa Novosadske katedre za analogni sint i crni talas, a u svom detaljnom ekspozeu objasnit će sve o korištenju synthova u electru i technu 21. stoljeća. Slobodno vrijeme provodi (očito) na radiju te organizirajući Neon Nacht kružoke i natjecanja radioamatera po gustim šumama Vojvodine, a kroz projekat Sixth June radi na pocrnjavanju očiju mladih u Subotici.

yasA sada nešto sasvim drugačije: Le Chocolat Noir, FFFC, Disco Panonia i Les Tendances Sadique samo su neka od čuvenih izdanja magistra na Sisačkom zavodu za javnu kiselinu i industrijalizam. Yas dolazi održati jedno od nadaleko poznatih predavanja o semplerima i loopovima u disco i electro glazbi koje je do sada predstavio prijateljima i mutnim likovima tipa Legowelt, Anthony Rother i Rude66.

Trigger je serija predavanja koja ti pokazuje nove trendove u elektronici, ali poštuje i starije jer znanje dolazi s iskustvom. Kraftwerku bi, recimo, uvijek pomogli preko zebre. Ova serija druženja na kojem se proučavaju electro, rave, acid, techno i house ostvaruje se kroz PLUR program Pristupnog fonda Europske unije, s Bambijem i Rachunicom kao domaćinima, jednom mjesečno u Tvornici kulture.

Ček dis aut