Radio Luksemburg napokon kreće s nastupima

RL u KugliRadio Luksemburg, jedan od naših najperspektivnijih rock sastava, najavljuje svoj prvi samostalni koncert ovoga petka nastupa u Multimedijalnom centru Kugla u Koprivnici u 22 sata!

Koncert će biti izuzetna prilika za sve obožavatelje Radio Luksemburga da bend po prvi puta pogledaju i poslušaju u punom sjaju te upoznaju sve članove benda, kojima će se pridružiti i gost albuma, popularni Davorin Bogović. Bend će koprivnički koncert iskoristiti i za promociju svoga albuma prvijenca „Radio Luksemburg u boji“ koji će ekskluzivno ovom prigodom moći kupiti po sniženoj cijeni, jer je bendu važno da si svaki njihov obožavatelj može priuštiti originalni primjerak njihova prvog albuma.

Ovom će prilikom Radio Luksemburg također najaviti predstojeću turneju po nekoliko odabranih gradova diljem Hrvatske. Kao prvu postaju turneje odabrali su baš Koprivnicu jer je ona na više načina obilježila početak njihove glazbene priče – njihov prvi singl „Ako nemam te“ među prvima je prepoznao upravo lokalni Radio Drava, a snimanje spota za drugi singl „Tvoje boje“ povjerili su dečkima iz koprivničke Nexus produkcije.

Radio Luksemburg se do sada predstavio široj publici pjesmama „Idu dani“, na kojoj je gostovao Davorin Bogović, zatim izvrsno prihvaćenim singlom „Ako nemam te“, koji je doslovno poharao glazbene ljestvice diljem zemlje te konačno posljednjim singlom „Tvoje boje“, za koji je nedavno snimljen i vizualno vrlo zanimljiv spot. Kao pripremu za koncert pogledajte i poslušajte spot za pjesmu „Tvoje boje“ na sljedećem Youtube linku:

Radio Luksemburg predvodi sjajni vokalist Nikola Marjanović, autorski dio glazbe i teksta potpisuje Zoran Beloša-Beli, gitarist i član banda, dok aranžmane potpisuje Srđan Sekulović-Skansi. Ostale članove banda Radio Luksemburg čine još i Vladimir Bjelica na bubnjevima, Damir Detić na bas gitari, Davor Golić na klavijaturama i Mario Matić na gitari.

Ček dis aut