RAMIREZ: Oproštajni koncert uz goste

clip_image001Grupa Ramirez dogovorom se i u korektnim odnosima odlučila na prestanak zajedničkog diskografskog rada, a „oproštaljka” na koju su svi pozvani održat će se u subotu 26. studenog u Tvornici Kulture! Za sada su nam otkrili jedno iznenađenje – na pozornici će im se pridružiti i gosti,  dragi prijatelji Stipe B. Mađor iz Hladnog Piva te Ivan Dečak i Robert Kelemen iz Vatre!

Svi fanovi i prijatelji benda koji se nađu u Tvornici te svi oni koji im samo požele reći “posljednje zbogom” te poželjeti ugodnu mirovinu od diskografije biti će nagrađeni najvećim hitovima iz 11 godina duge karijere Ramireza!  “Iste cipele” hit su kojim je sve započelo i u koji se publika zaljubila na prvo slušanje, pa eto vam prilike da još jednom pustite suzu i po posljednji put čujete pjesmu uživo!

No, Ramirez se definitivno ne želi od publike oprostiti suzama pa vam tako garantiraju jednu odličnu veselu, raspjevanu i rasplesanu subotu! Morate priznati da su oni to stvarno zaslužili – nakon svih odličnih pjesama koje su nam poklonili posljednjih godina – “Otjeraj me”, “Ništa posebno”, “Loš,  “Učini nešto danas”, “Sedam”, “Da li me voli” samo su neke od njih, a vjerujemo da će biti slušane te voljene i dalje!

Iz benda poručuju: “Zamislili smo koncert kao veliku oproštaljku za prijatelje, suradnike i fanove benda, a prosvirat ćemo presjek cijele karijere, s ipak malim naglaskom na zadnji album, obzirom je najfriškiji i rado nam se svira.” Povodom oproštajnog koncerta pušten je i posljednji singl s albuma “Svijet je lijep” – pjesma “Zbog nas”!

Zadnju postavu benda čine Aljoša Šerić, pjevač i tekstopisac, bubnjar Goran Leka, gitarist Saša Jungić te posljednji pridruženi član, basist Tomislav Šušak. Postavu benda činili su i Ozren Ratković, koji je s bendom bio na prva tri albuma te Mario Radan.

Naravno da će ih uz Ramirez vezati samo dobre stvari, pa unatoč razlazu možemo slobodno reći “svako zlo za neko dobro”:
Stvorili smo krasnih uspomena, prijatelja, poznanika, upoznali tisuće čudaka i luđaka, pljuvali su po nama i doslovno i u prenesenom značenju, hvalili nas, pjevali s nama, zviždali nam, ljubili nas, a otkrili smo i nekoliko vrhunskih buregdžinica širom Hrvatske!”

Ulaznice za koncert u prodaji su u sustavu Eventima, a cijena im je 40 kuna u pretprodaji, a 50 kuna na dan koncerta.

Ček dis aut