Ramirez se danas u Tvornici Kulture oprašta od publike

Kao što se priča već danima, grupa Ramirez će se danas, 26. studenog oproštajnim koncertom u Tvornici Kulture povući sa domaće glazbene scene! Nakon 11 godina karijere rastaju se u miru i dobroj volji te vas pozivaju da isto tako s njima po posljednji put “profeštate”!

Oproštaljku su zamislili kao veliki tulum i oproštaj od fanova i dragih prijatelja, a one koji na vrijeme dođu na koncert nagradit će medicom dobrodošlice! Rastanak ne shvaćaju previše tragično pa najavljuju veselu, raspjevanu i rasplesanu subotnju večer. Razlog više biti će i taj što jedan od članova benda, bubnjar Goran Leka, u subotu slavi rođendan, a ima li boljeg poklona glazbeniku nego puna dvorana fanova!

Na koncertu će im se pridružiti i dragi prijatelji – Stipe B. Mađor iz Hladnog Piva te Ivan Dečak i Robert Kelemen iz Vatre koji će im pomoći u atmosferi na tulumu.

“Iste cipele” su pjesma kojom je sve počelo davne 2004. godine i kojom su osvojili većinu fanova, pa je nikako ne propustite čuti po posljednji put uživo! “Loš”, “Ništa posebno”, “Fantastično, bezobrazno” stariji su hitovi koji će se sutra izmjenjivati sa pjesmama s novog albuma kao što su “Ti i ja”, “Da li me voli” te “Zbog nas”, koja je ujedno i posljednji singl benda.

Aljoša Šerić, Saša Jungić, Goran Leka i Tomislav Šušak čine posljednju postavu benda, a to što se opraštaju od Ramireza nikako ne znači da se opraštaju od glazbe.

Ulaznice još uvijek možete kupiti u sustavu Eventima za cijenu od 40 kuna u pretprodaji, dok će na ulazu u Tvornicu cijena biti 50 kuna. Ulaz se otvara u 21h.

Ček dis aut