Reform, House Fusion i Sentimental u Sirupu

imagePetak, 07.10.2011.
Reform vs House Fusion

U petak 07.10. Reform & House Fusion su udružili snage za svoj prvi tulum ove sezone u Sirupu.

Reform otvara novu sezonu i to s domaćim imenom – Blashkom. Nakon pauze od nekoliko godina ovaj zagrebački glazbenik i producent vraća se na scenu sa svojim albumom ”Mislead Intention” koji će ubrzo izaći na Home Made etiketi. Blashkovu sinergiju bitova i harmonijskih akrobacija imati će te prilike poslušati na njegovom live setu u Sirupu.
Na ulazu u klub dijelit će se i Reformov novi miks pod nazivom Intemperance.

Drugi floor okupirat će pak ekipa iz House Fusiona, crewa koji je nastao 2002. u klubu Arion. Pokrenuo ga je DJ Grooveline, kojem su se ubrzo pridružili Andrija & Tom Bug. Nakon zatvaranja Ariona, ovaj trojac nastavio je s organizacijom HF večeri u Londoneru, Fly Baru, Aquariusu, Sirupu i Lemonu, na kojima se gostovali umjetnici poput Chappell, jedan od vodećih vokala u house glazbi danas, Baggi Begovic, Bosanac sa prebivalištem u Nizozemskoj i danas prisni suradnik Rogera Sancheza te Audiowhores, dvojac iz Manchestera itd…

2010. House Fusion kreće izdavati svoje prve produkcijske uratke za etiketu Sounds of the Booth. EP sa 4 pjesme, uključujući i Las Salinas dostigao je visoko 12. mjesto na jednom od vodećih internet prodavača glazbe – www.traxsource.com!

Ulaz: 35kn s konzumacijom

Subota, 08.10.2011.

Sentimental w/Tijana T & Nadja

Listopadsko izdanje popularnog Sirupovog serijala Sentimental u goste dovodi dvije dame – beogradsku divu Tijanu T te Nadju, jednu od najčuvanijih hrvatskih DJ tajni.

tijana tTijana T je u glazbenom biznisu preko 10 godina tijekom kojih je postala jedno od zaštitnih lica nove sprske urbane glazbene scene. Široj javnosti postala je poznata kao glasnogovornica EXIT festivala od 2003. do 2008., u godinama kad je evoluirao do jednog od najpoznatijih svjetskih festivalskih destinacija. Tijana je radila i kao TV i radijska voditeljica, no paralelno i gradila vlastitu glazbenu karijeru kao pjevačica i DJ. Pojavljuje je se kao vokal na mnogim izdanjima poznatog njujorškog producenta Abe Duquea, a nastupila je u najpoznatijim svjetskim klubovima poput Watergatea, Roberta Johnsona ili Spacea. U Beogradu je aktivna i kao promotorica pa su njenom zaslugom u srpskoj metropoli gostovale zvijezde kao što su M.A.N.D.Y., Damian Lazarus ili Heidi.

NadjaNadja je jednno Dj iznenađenje i iznenađujuća pojava za miks pultom. Nadja ljubav prema glazbi i plesnom podiju gaji oduvijek, no za miks pult je po prvi put stala prije nešto više od godinu dana. Danas nastupa pod okriljem etikete Jesus Loved You Valentina Kanzyanija za koju radi i kao talent scout.

Ulaz : 40kn s konzumacijom

Ček dis aut