Reggae hr rođendan: Egoless live act, Slavonija Vibes Syndicate

flyer-masters-mxr

U petak 29. studenog u zagrebačkom Mastersu održat će se prva večer Reggae hr rođendana na kojoj će nastupiti Egoless sa svojim live actom i to u „produženom“ postavom u sastavu jer zajedno s njim stižu: Chakka, JewBwoy & Pipo. Za zagrijavanje i odgrijavanje ovoj ekipi biti će zaduženi Slavonija Vibes Syndicate i to u svom punom sastavu zajedno s s Yulom beatboxerom! Masters- topli dom reggae glazbe očekuje vas 29.11. s energijom ljubavi!

Egoless live act
https://soundcloud.com/egoless
www.facebook.com/EGOLESSMUSIC

Nakon više od deset godina produkcije, digitalnih i vinilnih izdanja, 2013. godine, osim nadolazećih vinilnih izdanja, Egoless se napokon odlučuje za pokretanje vlastitog live acta što mu odmah donosi prve ovogodišnje natupe širom regije, te nakon festivalskih nastupa na Seasplash, Overjam i Outlook festivalu, dolazi protresti Masters sa svojim live actom pojačanim provjereno kvalitetnom ekipom kao što su Chakka (MC, megafon), JewBwoy (MC, melodika) & Pipo (perkusije), što bezkompromisno garantira dobar vibe. Egoless nije DJ / selektor, on koristeći isključivo live dub act tehniku i pripadajuću opremu, u maniri old school dubwise majstora (King Tubby, Scientist, Lee Perry…) na svakom partiju stvara posve unikatne verzije njegovih autorskih stvari i pokojih remiksa što svaki nastup čini drugačijim stilski varirajući od autentičnog roots reggae zvuka preko rub-a-dub stila sve do modernijih steppers dub ritmova… Obzirom da konstantno radi na produkciji i novim izdanjima i za ovu priliku možete očekivati mnogo novog materijala!

Slavonija Vibes Syndicate
www.facebook.com/slavonijavibessyndicate

Slavonija Vibes Syndicate je kolektiv zaljubljenika dub reggae zvuka koji dolaze iz različitih kolektiva s područja Slavonije. U Masters stižu sve četiri snage Slavonija Vibes Syndicatea.
Dubar sound aka Draško kao član Brlog predstavlja, najdugovječnije hip hop organizacije iz Slavonskog Broda, već dulje vrijeme radi samostalnu dub produkciju i surađuje s dosta dub producenata i MC-ija iz regije.
Weedran iz Ðakova, fotografira za Reggae.hr i član je Glechudesa Massive, koji su odgovorni za prve serijale drum ‘n’ bass partija u Osijeku.
Mefa iz Valpova, član Revolt dj*s-a, kolekcionar ploča i cd-ova, pokrenuo je glazbeni program Prtenjak Za Zion, na kojem se vrtio dub reggae ragga jungle zvuk koji je radio u sklopu Revolt dj*s kolektiva. Aktivno sudjeluje u programu Reggae Utorak u Mastersu.
HerYa iz Popovače, kolekcionar reggae glazbe i ljubitelj dobrog duba, resident i pokretač Reggae popodneva na Mikleuška open air festivalu. Surađuje s Mefom u programu Reggae utorak u Mastersu i odlična suradnja dovodi do priključivanja u kolektiv Slavonija Vibes Syndicate.

Yula se počinje baviti beatboxom s 14 godina, i preko prijateljskih veza ulazi u bend SB Reprezenta kao stalni član. Na poziv, postaje član Sinestet kolektiva, zasad jedinog kolektiva u Hrvatskoj koji obuhvaća sve elemente hip hop kulture, kako po aktvnosti članova, tako i po samoj filozofiji kolektiva. Godine 2009. biva nominiran za Hrvatsku glazbenu nacionalnu nagradu “Zlatna koogla” i osvaja istu, a nakon nekoliko mjeseci i prvo mjesto na “Battle dan D” u beatbox kategoriji.

Ček dis aut