REGGAE.HR slavi drugi rođendan

flyer_Reggae_hrProšlo je dvije godine kako se Reggae hr portal formirao, a ovogodišnju slavljeničku zabavu su odlučili utaboriti u topli dom reggae glazbe, Masters 26. studenog, 2011.!

Intimna atmosfera Mastersa i Reggae glazba idealna je kombinacija za poticanje dobrih vibracija i nadraživanje plesnih osjetila!

Ovo domaće izdanje Reggae hr rođendana uveličat će dragi sudionici sa scene, King Shango sound, potom I Tall Jam live, Praise Jah & Homegrown Sound, Zu_Bam i MC Big Oz.

Ulaz je apsolutno slobodan, a od vas očekujemo da ponesete samo malo dobre volje! Plešemo u Mastersu 26. studenog, 2011.!!

I TALL JAM (Zagreb)

Glazbeni proces stvaranja više ne dotiče običnog konzumenta, oni su se odavno odali šareno upakiranim notama blijedih strofa i jos blijeđih refrena… E, baš na kraju posljednje, prolazne strofe počinje njihovo putovanje… Ekipa sastavljena od vrhunskih, mladih i energičnih glazbenika seli vas na strop i uz nedostatke gravitacijskog polja, zakopava vaše predrasude duboko pod zemlju. Opako glazbeno porinuće koje će vas provesti kroz sve ono što ste htjeli slušati, ali niste imali dovoljno sluha… Ili dovoljno iskustva… Ako ste željni novih iskustava, Ital Jam će vam pokazati put kako doći do njih…

PRAISE JAH & HOMEGROWN SOUND (Zagreb)
Stari lisac Praise Jah Sound i mladi Homegrown Sound iz Zagreba cijelu sezonu zajedno djeluju u zagrebačkom Mastersu. Homegrown Sound je svoje prve nastupe odradio baš u Mastersu na svima dobro poznatom programu Bass Masters, nastupali su i zajedno na Tribute to Bob Marley, te na otvorenju Trip to Zion sezone 2011./2012. Na svom domaćem terenu u Mastersu rasplesat će vas veselim ritmovima i imati čast zatvoriti drugi Reggae hr rođendan.

KING SHANGO SOUNDSYSTEM (Pula/Zagreb)
www.facebook.com/kshango?ref=ts
soundcloud.com/king_shango_sound

Produkcijski tim i DJ kolektiv osnovan 2005. godine, aktivni na domaćoj i regionalnoj sceni kao organizatori izvođači, dosad uspješno realizirali preko sto pedeset klupskih događanja ili open air događanja i festivala. U 2010. godini izdaju preko petnaest nezavisnih singlova domaće reggae produkcije i remikseva, (2Steppaz, Big OZ, Stinky Ranks, Nina Davis) dok početak 2011. donosi suradnju s londonskom pjevačicom Ms. Tenza ( ex Fyah ), na ritmovima vlastite produkcije. Glazbeni profil čini pretežno Roots i Dancehall Reggae mix, Soca (Soul Of Calypso), Afro (zouk, decale, soukouss, kuduro), Dub, Hip hop i mashup remixevi. Uređuju i vode PulaP Reggae Station, radio emisiju posvećenu reggae kulturi koja ide svaku nedjelju od 21h na valovima Radio Pule.King Shango će po prvi put nastupiti na Reggae hr rođendanu i ufurat vas u putovanje Ital Jama.

ZU_BAM (Trip to Zion, ex Jaribu Sound)

Otvaranje Reggae hr rođendana obilježit će povratak starog odmetnika iz Jaribu Sounda, sadašnjeg Trip to Ziona. Što li će izvaditi iz svoje dub/ reggae arhive, prepuštamo njemu na izbor!

MC BIG OZ (King Shango soundsystem, Zagreb)

Mc Big Oz ovog puta se pojavljuje kao gost koji će uletavati kako god i kome god! Big Oz je do sad radio s nekoliko soundova u HR kao što su King Shango, Jah Billah, Ital Jam…

Ček dis aut