Rock BUVLJAK u zagrebačkom BOOGALOOU

Prvi rock buvljak će se održati u subotu 21. siječnja u velikoj dvorani zagrebačkog Boogaloo Cluba (Ulica grada Vukovara 68 – ulaz iz Ulice Ivana Lucića).

Rock buvljak je zamišljen kao događaj koji će okupljati sve one koji vole rock i žele prodati ili kupiti nešto vezano uz rock, filmove i stripove ili promovirati svoje proizvode ili se jednostavno družiti i popiti piće uz dobru rock glazbu i živu svirku. Na rock buvljaku ćete moći kupiti, prodavati i mijenjati ploče, cd-ove, dvd-ove, vhs-ove, majice, odjeću, nakit, ukrase, plakate, instrumente, knjige, stripove, filmove,….tj sve što je povezano sa roc’n’rollom! Buvljak će se održavati jednom mjesečno, u subotu i trajat će od 10 do 20 sati. Buvljak će se održavati u velikoj dvorani, a svirke u maloj dvorani.

Ulaz za posjetitelje je besplatan dok će izlagaći morati platiti prostor za izlaganje 60 kn manji stol odnosno 90 kn veći stol uz prethodnu rezervaciju. Broj izlagača je ograničen.

Pored toga će biti i live svirki u maloj dvorani. Zainteresirani bendovi koji žele svirati ili jednostavno „jamati“ mogu se javiti na tomi@boogaloo.hr.

Ček dis aut