ROCK MASSACRE na petak 13.

13

Zagrebački klub Boogaloo (mala dvorana) za mjesec dana, 13.01.od 20 h, biti će poprište Rock Massacre – Tribute večeri uz ‘odabrane’ tribute bendove.

Ako ste fan Metallice, mladi zagrebački bend PULL THE TRIGGER razvalit će vas svojom svirkom posvećenom ovim metal ikonama.

Za ljubitelje AC/DC tu je zagrebački bend BALLBREAKERS, poznat po svojoj žestokoj svirci širom lijepe naše (a i šire). Najbolji AC DC Tribute u Hrvata zasvirat će po prvi puta na pozornici Boogalooa nakon što su ‘osvojili’ klubove i moto susrete diljem Hrvatske. Ovo vam je jedinstvena prilika da se uvjerite u njihovu sjajnu izvedbu i nepresušnu energiju.

Za veliko finale ‘masakra’ zadužen je zagrebački bend PARANOID, okupljen povodom ponovnog okupljanja BLACK SABBATH. Njima u čast, bend sastavljen samo za ovu priliku, donosi vam izvedbe pjesama legendarnih BLACK SABBATH i ‘princa tame’ OZZY OSBOURNE-a sa njegovih solo albuma. Neki se još uvijek sjećaju ovog tribute benda iz vremena kada su dva puta napunili PAUK dvoranu i rasprodali MOČVARU, a oni koji ne vjeruju u te priče neka dođu u Boogaloo i uvjere se sami kako ekipa razvaljuje.

Raspored ‘aktivnosti’:

1. na ulazu vas dočekuje welcome drink (obavezno!)
2. točeno karlovačko (0,5 l) 12 kn, pelin i medica 8 kn (po izboru)
3. svirka:
PULL THE TRIGGER(21-21:45 h), tribute to METALLICA
BALLBREAKERS(22 – 23:45 h), tribute to AC DC
PARANOID(00 – 01:45 h), tribute to BLACK SABBATH/OZZY OSBOURNE

Nakon svirke tulum se nastavlja  uz slušaonu  do 06:00 ujutro, te proslavu rođendana(!?).

Vrata kluba se otvaraju u 20 sati, a svirka počinje točno u 21. Budite točni!Upad: 25 kn!

Ček dis aut