ROCKLIVE FESTIVAL – 1.- 3.9.2011. Kampus, Koprivnica

rocklive

U subotu 14.5. u koprivničkom klubu Kugla održana je press konferencija povodom održavanja prve manifestacije „ROCKLIVE FESTIVAL“. Festival će se održati u koprivničkom kampusu, bivša vojarna „Ban Krsto Frankopan“ i to od 1. do 3. rujna 2011. godine.

DSC01330Organizatori festivala upoznali su prisutne predstavnike medija sa konceptom budućeg festivala, trodnevne zabavno-glazbene manifestacije, prve takve u Koprivnici. Objavljena su prva tri izvođača koji će nastupiti na festivalu. Riječ je o poznatom makedonskom d.j.-u Kirilu Džjakovskom koji u Koprivnicu dolazi prvi puta zajedno sa cijelim pratećim bendom. Druga dva imena su jedni od najkvalitetnijih domaćih glazbenih sastava – Let 3 i Gustafi.

Festivalskom pozornicom u tri dana prodefilirati će preko 20 izvođača, a svoju priliku dobiti će i mladi demo bendovi. Tako već od danas na web stranici festivala – fest.rocklive.hr svoju prijavnicu mogu ispuniti svi zainteresirani demo bendovi. Natječaj traje do 30. lipnja.

Glazbeni program odvijati će se na velikom stageu svakog dana od 17h, dok će drugi manji stage biti rezerviran za atraktivne regionalne d.j.-e. Također tu je i posebna non-stop chill out zona, besplatan kamp za sve posjetitelje festivala, paintball teren po promotivnim cijenama, te skate park na kojem će u suradnji sa Warehouseom biti održan skate contest.

DSC01335Sama lokacija koprivničkog kampusa udaljena je od centra gradske vreve, sa stotinama kvadratnih metara zelenila, hladovine i potpunog mira. Upravo ta činjenica uvelike će koristiti svima koji se žele dobro odmoriti ali i zabaviti uz odlične bendove i popratne sadržaje na prvom RockLive Festivalu.

U prodaji će se naći samo festivalske ulaznice, dok će se dnevne ulaznice moći kupiti na sam dan održavanja festivala.

Posebna promotivna i ograničena pretprodaja počinje 20. svibnja i traje samo prvih 15 dana, dakle do 3. lipnja. Cijena festivalske ulaznice u prvih 15 promotivnih dana iznositi će samo 100kn, dok će redovna cijena ulaznice biti naknadno objavljena.

Ček dis aut