ROCKY 14 – rock večer zadarske gitarijade

rocky-14U subotu 31.05.2014. održati će se treći kvalifikacijski koncert zadarske gitarijade, rock večer pod nazivom „Rocky 14“. Za plasman u jesensko finale u ringu starog kazališta lutaka „boksati“ će 8 zadarskih bendova, očekuje nas uzbudljiva borba do posljednje runde.

Čak četiri benda nastupiti će po prvi put na zadarskoj gitarijadi; „Untied Shoes“ odvezati će vam špigete funk rock atmosferom, a nakon cjelodnevnog teglenja šute na čašicu rock’n’rolla pozivaju vas „Shooters“. Vrlo laki na okidaču su „Triggers“ koji će vam ispucati svoju dozu rocka sa primjesama bluesa i funka, a u vode progressive rocka isplovit ćemo sa trojkom „Spectrum“.

„Žuti Kišobran“ nam je ove godine spremio svojevrsni „Black Sabbath tribute“, a u hard and heavy stilu oplesti će i „Između Svjetova“ koji će vam prezentirati materijal sa njihovog prvog albuma koji je u pripremi. Nakon izbačena tri singla i videospota prvijenca svoj prolaz u finale pokušati će izboriti i rockeri „Devils & Dust“, a pomrsiti im račune mogu još i „Scarlet Notes“, zadarska pop-rock senzacija koja laganim koracima već osvaja hrvatsku alternativnu scenu.

Kao specijalni gost večeri nastupiti će i osebujni bluzer „Bebe Na Vole“ iz Zagreba, po prvi put u Zadru, tijelom ćemo biti uz „trijem“ kazališta lutaka, a mislima u poplavljenim područjima…

Ne propustite ovaj festival rock glazbe, startamo već u 19h, cijena ulaznice je 20 kn.

Ček dis aut