Rokavela – TRUE CRIME – veliki koncert

Oglas

truecrime_eflyerRokavela i klub Aquarius Vam ponosno predstavljaju po prvi puta, veliki koncert zagrebačke underground Hip Hop atrakcije, TRUE CRIME – samostalni koncert u hramu hrvatskoga hip hopa, u petak 18.11.!

Nakon raznih demo materijala i projekata, singlova i mixtapeova, velik broj nastupa po Zagrebu i okolici Enigma i Proffy, članovi grupe True Crime, su odlučili na što bolji i kvalitetniji način zaokružiti cijelu priču i odlučili se na veliki, samostalni koncert gdje će svojim fanovima pružiti pravo zadovoljstvo i vrhunski show!

„Želimo zaokružiti cijelu priču što se tiče live nastupa, jer nažalost u našoj zemlji, situacija što se tiče istih je i više nego žalosna.Pa sve te godine nastupanja okolo po raznoraznim kafićima i klubovima, odlučili smo zaokružiti na što bolji i efikasniji način, te otići s praskom.“, rekao je Proffy. „Želimo da ljudi shvate da ovo ne znači kraj naše karijere ili išta slično, nego kraj naših live nastupa, stoga nam je drago da smo dobili priliku završiti tu priču u hramu Hrvatskog Hip Hopa.Očekujte veliki show!“, za kraj nadodao je Enigma.

Publiku će zagrijati mladi zagrebački raper Sector, čije vrijeme tek dolazi i po prvi puta će se predstaviti publici i najaviti svoje nadolazeće projekte!

Za najveće i najnovije hitove pobrinuti će se naš rezident Dj Brc!

Vrata kluba se otvaraju u 23h, a ulaz na ovaj rijetki i vrhunski hip hop event iznosi simboličnih 20kn do ponoći / 30kn nakon.

www.aquarius.hr

Ček dis aut