Romantični i originalni bend ‘TI’ ponovo u Zagrebu

Nakon odličnog rasprodanog nastupa beogradskog benda ‘Ti’ na ovogodišnjem festivalu Žedno uho, sanjivi rockeri se vraćaju u Zagreb 29. studenog kada će nastupiti u kinu GRIČ te premijerno odsvirati u cijelosti materijale koji će se nacći na predstojećem debi albumu ‘Vidimo se’ .

Grupa Ti je psihodelični elektro pop duo iz Beograda koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski. Glazba grupe Ti je puna pamtljivih i često sanjivih melodija Dunijeve gitare, punih i ugodnih bas dionica na synthu, sjajnog dvoglasa i jednostavnih hipnotičkih tekstova i Trajčetovih ritmova koji obuzimaju i stvaraju atmosferu lijenog kišnog popodneva provedenog sa suhe strane prozora ili kasnog buđenja u danu bez mnogo obaveza.

Ilija je prethodno svirao u grupama Petrol i Meatmarket, a Trajče u bendu White Noise in a White Room i Čistilište.

Inovativnost i unikatnost benda ‘Ti’ prepoznala je European Travel Commission s obziorm da upravo među deset finalista u natjecanju na temu “Never-Ending Journey“ pobijedio rad Roll the Dice, čiji su autori Marija Jaćimović i Benoit Detalle, dok je za glazbu skladao bend ‘Ti’ . Promotivni spot obišao je svijet do sada ga je vidjelo i čulo preko 100.000 ljudi.

Koliko je glazba benda ‘Ti’ slušljiva, kvalitetna i prijemčiva širim masama svjedoči i činjenica da su čak dvije pjesme sa predstojećeg albuma ‘Vidimo se’ iskorištene kao soundtrack za prvu youtube igranu seriju ‘ Samo kažem’ .

Ljubitelji romantične moderne pop glazbe, poezije i uopće umjetnosti ne smiju propustiti koncert benda ‘Ti’ s obzirom na unikatnost, kvalitetu kompozicije i lirike koja nas očekuje 29. studenog u ugodnom kinu GRIČ.

Ulaznice za koncert po cijeni do 35 Kn mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Tratinjska 22 i Rockmarku, Berislavićeva 13. Ulaznice na ulazu na koncert koštaće 45Kn.

Ček dis aut