Runa u Londoneru na Jarunu od 2. travnja

londoner

Prvi program u ponovno otvorenom klubu Londoner na Otoku vesalača na Jarunu u organizaciji Rune biti će MTV Night koji će se održati u subotu 2. travnja s početkom u 21 sat.

Osamdesete i devedesete su godine velikih bendova i velikih događaja, a takva će biti i ova noć. Uz resident DJe koji će puštati najveće hitove tih desetljeća, uz nevjerojatne ponude pića, bit će to cijela večer u potpunosti posvećena magiji 80tih i 90tih. Vrijeme 80tih i 90tih bit će prisutno ne samo kroz glazbu već i iza šanka te ćete doživjeti duh desetljeća rocka i pop-rocka kroz inovativnu ponudu pića.

Posebna ponuda večeri biti će vrhunsko češko pivo crveno Demon i domaća medica. Cijena ulaza je simboličnih 15 kn. Runa najavljuje slijedeće programe u Londoneru i to, poznati electro party „Pure Electro“ u subotu 9. travnja, „80’s Party“ – večer posvečena grupi Ekatarina Velika i Novom valu u petak 15. travnja i „Smels like 90’s“ – večer posvećena grupi Prodigy i hitovima 90-ih u subotu 30. travnja.

Londoner je prekrasan klub cijeli u drvu te zbog toga sa posebnom atmosferom galije, na tri nivoa i terasom, koji se nalazi na u prekrasnom okruženju prirode i jezera na Otoku veslača na Jarunu.

Ček dis aut