SADE oduševila Beograd

sade

Jučer je u beogradskoj Areni održan drugi koncert na europskoj turneji ove izvanredne pjevačice. U dva sata vrhunske svirke, prepunoj je Areni pružila presjek svoje dugogodišnje karijere, oduševivši svoje obožavatelje i primivši ovacije gledališta. Njezin premijerni nastup u Beogradu ostat će pamćen kao jedan od najsenzualnijih i najljepših koncerata ikada održanih u toj dvorani. To ni ne čudi obzirom da njezine koncerte nerijetko opisuju kao kao dva sata čarolije u kojima vodi svoje obožavatelje na putovanje bezvremenskih hitova, od svima poznatog hita ‘Smooth Operator pa do blues  balada  ‘Izebela’,  uključujući i pjesme sa svojeg najboljeg albuma  ‘Soldier of Love’.

Poznata  po svojem jedinstvenom bezvremenskom zvuku, Sade je doživjela fenomenalan uspjeh na međunarodnoj sceni u posljednjih dvadeset sedam godina karijere. Osim što očarava svojim vokalnim mogućnostima njezini nastupi uključuju i  prekrasne vizuale Sophie Muller.

Ova se turneja već sada nalazi na listi najposjećenijih,a svakako je kandidat za laskavu titulu turneje sa najvećom zaradom, što pokazuje i sama prodaja ulaznica za njezin koncert. Sade, mistična i elegantna, sa zavodljivim i senzualnim glasom, sa svojim bendom u nepromijenjenom sastavu  nastupa već niz godina, a na ovoj je turneji nastup pojačan perkusionistima i gitarama.  U svojoj dugogodišnjoj karijeri Sade i njezin bend  osvojili su do sada četiri Grammyja.  Prvi  su osvojili davne 1986.g. i to za najboljeg novog izvođača, 1994.g.  za najbolju R & B izvedbu za pjesmu “No Ordinary Love” , 2002.g.  za najbolji pop vocal album, a 2011.g. za najbolju R & B izvedbu za pjesmu “Soldier of Love”.

Premijerni koncert ove glazbene dive u Zagrebu održati će se 22.studenog (utorak), a ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima po slijedećim cijenama:

VIP PARTER:    540 kn
PARTER SREDINA:  450 kn
PARTER:   340 kn
DONJE TRIBINE:  400 Kn
GORNJE TRIBINE: 300 KN
LOŽA:   720 kn

Koncert je sjedećeg tipa te je je u prodaju pušteno samo 12 000 ulaznica.

Ček dis aut