Sick Of It All u Močvari!

SUBOTA 09.04. • VRATA 20:00 POČETAK 20:00
SICK OF IT ALL (S.A.D.)
www.sickofitall.com

Formirani davne 1986. godine u Qeensu (NYC), Sick Of It All definitivno zaslužuju da ih se naziva živim legendama. Kada uzmemo u obzir da su u svojoj „hardcore karijeri“ od preko dva desetljeća odsvirali gomilu koncerata i prodali stotine tisuća albuma worldwide i da su nastupi ovog kvarteta nešto što jednostavno morate vidjeti uživo, što još da vam kažemo da vas nabrijemo?
Njihov posljednji album „Based On A True Story“ je dokaz da ovaj kvartet nezaustavljiv i da i dalje prže s nevjerojatnom energijom. Kratka povijest kaže: 1986. S.O.I.A. izdaje prvi „s/t“ EP na Revelation Records. Nakon toga izdali su svoj prvi legendarni album „Blood Sweat And No Tears“. Njihov drugi po redu album „Just Look Around“ (1992.) postavio je standarde New York hardcore scene, dodatno ih je proslavio i bend je krenuo na turneju po Europi, Južnoj Americi i Japanu. Nakon toga izdali su albume „Scratch The Surface“ (1994.) i „Built To Last“ (1997.) koji su postali hardcore klasici.

Nakon izdavanja tri albuma na Fat Wreck Chords, uz live album i kolekciju rariteta, izdaju „Death To The Tyrants“ (2006.) i „Based On A True Story“ (2010.) koji su pokupili odlične reakcije publike i rezultirali danjim turnejama. Citirat ćemo poznati magazin Metal Hammer: “Sick Of It All – despite their ever-increasing age and fierce competition – are still the finest spokesmen for hardcore’s social conscience and values”.

HITMAN (Srbija)
www.myspace.com/hitmanbhc
Legendarni hardcore punk iz susjedstva predstavlja nove i podsjeća na stare provjerene hitove.

DECLARATION (Zagreb)
www.myspace.com/declarationpunk
Hardcore mladići sviraju naravno ˝hardcore ˝ u stilu Ensign, Comeback Kid, Champion.

DEAFNESS BY NOISE (Samobor/Zagreb)
www.myspace.com/deafnessbynoize
Hardcore mužjaci u srednjim godinama u još jednom pohodu na Močvaru.

upad u pretprodaji: 100 KN, na dan koncerta na blagajni kluba: 120 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim mjestima: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dallas, Masarykova 6; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop, Tratinska 22; Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a; Kovač, Masarykova 14; Punkt13, Ilica 14; Rockmark, Berislavićeva 13 te online na eventim.hr.

Ček dis aut