Skaville dovodi The Moon Invaderse u regiju

Oglas

moon invaders tour

Skaville booking, u suradnji sa klubovima, predstavlja ekskluzivno gostovanje jednog od top europskih ska/rocksteady/funky reggae sastava – THE MOON INVADERS!

Moon Invadersi osnovani su 2001. godine u Belgiji od strane vokala Matthewa Andrewsa i bubnjara Nicolasa Leonarda. Kroz godine postojanja, postava se nekoliko puta mijenjala te danas broji devet članova.

Svoj prvi EP snimili su pod nazivom „ First wave“ te su stigle odlične reakcije praćene izvrsnim nastupima uživo što je bend iskoristio za snimanje svoj prvog dugosvirajućeg albuma. Pod producentskom palicom Victor Ricea za Grover Records izdali su fantastičan album istog zvan kao i bend a već drugi album stigao je pod nazivom „Breakin free“ također izdan za Grover te pod istom producentskom palicom. Otkada su snimili svoj prvi album, Invadersi su proputovali dobar dio Europe (Njemačka, Španjolska, Italija, Češka, Francuska, Nizozemska, Austrija, Švicarska, Slovenija itd.) te bili prateći bend velikanima poput Mr. Rocksteadya Alton Ellisa. Treći album nazvali su „Moovin & Groovin“ a kojeg je producirao Vic Ruggiero iz Slackersa a na kojem se nalazi i jedan od najvećih ska hit singlova Can’t Keep A Good Man Down.

Na svojoj novoj europskoj turneji promovirati će najnoviji album „The Fine line“ s kojim slave 10 godina svog rada i postojanja a album broji fantastičnih 14 pjesama sa daškom soula, izvornog New Orleands R&B, jamajkanskih ska ritmova te funky reggaea.

Skaville booking predstavlja ove odlične Belgijance i na našim područjima u sklopu svoje velike obljetničke turneje:

07.02. – Kranj – Trainstation Squat
08.02. Zagreb, Klub Attack
09.02 Rijeka, Tunel

The Moon Invaders – The Fine Line – 01 – Baby I Know

http://www.youtube.com/watch?v=EsHDsFIuJx4

The Moon Invaders – Can’t Keep A Good Man Down

http://www.youtube.com/watch?v=4KfcKTtoAAk

Ček dis aut