Sound Designers festival (6. i 7. 05.2011.)

sound-designers-festival

Sound Designers festival – event koji okuplja predstavnike domaće klupske scene, DJ-eve i producente, zaslužne za jedinstven noćni život metropole – ponovo jaše!

Elektronski beatovi prodrmat će vaše guze u Aquariusu dva dana zaredom na oba floora, i to pod palicom petnaestak zagrebačkih DJ-eva. Nema veće poslastice za sve sladokusce dance glazbe, pa zato dođite, zasučite rukave i navalite bez pardona!

Festival je, podsjetimo, proizašao iz klupskog programa Sound Designers, koji žari i pali već drugu godinu zaredom svake subote u Aquariusu. S nama su deejaay-ali mnogobrojni neafirmirani DJ-evi, ali i etablirana imena kao što su Shapeshiftersi ili Freemasonsi.

Ne propustite ovaj proljetni raspashow, dođite u klub 06.i 07. svibnja, kada će cijeli Aquarius postati jedna velika, znojna plesna pozornica!

A u ovoj elektro paradi nudi se od svega pomalo: dubstep, sexy UK funky, plesni DnBom, vokal house, progressive, minimal techno, a povrh svega vrhunska zabava, opuštena atmosfera, profinjeni, urbani zvuk i puno, puno dobre zezancije!

www.aquarius.hr

Ček dis aut