Stanton Warriorsi popunjavaju program Bačvice Beach festivala

stantonDvojac Dominic Butler i Mark Yardley poznatiji kao Stanton Warriors drugi su headlineri ovogodišnjeg Bačvice Beach festivala na istoimenoj splitskoj plaži koji se održava 01. i 02. kolovoza. Jedni od najboljih DJa, producenata i remiksera svih vremena svoje glazbeno stvaralaštvo opisuju kao eklektični miks funka, apstraktnog hip-hopa, underground housea, elektra, dubstepa i breakbeata čime razvijaju prepoznatljiv zvuk koji ih čini zanimljivim za slušatelje raznih žanrova.

Headlineri ovogodišnjeg Ultra Music Festivala u Miamiu imaju jedan i jedini cilj, a to je rasplesati ljude. Dobitnici su najprestižnije nagrade Breakspoll u kategorijama „Najbolji DJ-i, najbolja kompilacija i najbolji album“, vlasnici najprodavanijeg breakbeat miksa svih vremena, pobjednici izbora Dancestara, Muzik Magazinea i TimeOuta, a nije ništa manje bitan i plasman među 50 najboljih svjetskih remixera svih vremena po DJ Magu, kao i ulazak u Top 100 DJ Maga.

Uz već najavljenog baruna techno glazbe, Britanca, Dave Clarkea 01.08., Stanton Warriorsi nastupiti će dan poslije, 02.08.

Promotivna turneja Road 2 Bačvice Beach festival započinje 01. svibnja u makarskoj diskoteci Plaža gdje će gostovati Pero-Fullhouse, Miss Slave, Jolly Joke, Galinac Galinac i Marijan Babicz.

U prodaji su od danas i standardne dvodnevne ulaznice za Hrvatsku i ex Yu države po cijeni od 119 kn u sustavu www.entrio.hr , dok se popis fizičkih prodajnih mjesta nalazi na www.entrio.hr/outlets

Ček dis aut