Steffi – rezidentica najboljeg kluba na svijetu prvi puta u Zagrebu!

Oglas

steffi

11.03. PETAK

SENTIMENTAL: VAŠA I NAŠA STEFFI & PANORAMA BAR

Steffi – rezidentica najboljeg kluba  na svijetu – Berghain/Panorama bara prvi puta u Zagrebu!

LINE UP:

STEFI (Panorama bar/Osgut Ton)
SERGEJ (Burek, Sirup)

Ulaz: 50kn

Bivša elektrana pored berlinske željezničke stanice Ostbahnhof današnja je prijestolnica techno glazbe, ekvivalent onoga što je u Berlinu predstavljao Tresor 90-ih godina. Ova ogromna zgradurina u istočnom Berlinu, čiji su zidovi visoki 18 metara, dom je noćnih klubova praktički od pada berlinskog zida. Za širu publiku pod imenom Ostgut (ovo ime je i danas integrirano u klub kroz njegov label Ostgut Ton), Berghain se otvorio 2004., a ime je dobio prema nekadašnjem graničnom prijelazu između SR Njemačke i DDR-a.

O specifičnosti i opskurnosti kluba govori i činjenica da je bilo kakvo fotografiranje strogo zabranjeno te da u klubu nema ogledala ni reflektirajućih površina. VIP ulazi i posebni tretmani ne postoje, dok podrum kluba skriva nekoliko dark roomova u kojima se posjetitelji mogu opustiti.

Sam prostor kluba može primiti 1500 plesača, no to bi se uskoro moglo udvostručiti , s obzirom da se uređuje i druga polovica zgrade koja trenutno nije u upotrebi. Na katu zgrade nalazi se Panorama bar, koji je u funkciji drugog floora kluba, no posljednjih se godina toliko isprofilirao da je postao gotovo jednako jak brand kao i sam Berghain. Jedna od najzaslužnijih za to svakako je i najpoznatija Amsterdamka u Berlinu, rezidentkinja kluba, Steffi, gošća još jednog izdanja Sentimentala u Sirupu.

Otkad se doselila u Berlin, Steffi je svoju aktivnost kad DJ, producent i party promotor nastavila na najvišem nivou. U Amsterdamu je vodila nekoliko izuzetno uspješnih večeri poput Elechics i Lomotion te bila rezident u kultnom Paradisu. Zaslužna je za prve nizozemske nastupe artista kao što su Adult, Two Lone Swordsmen ili Marco Passarani. Od 2000. vodi vlastiti label Klakson, a početkom ove godine joj je izašao prvi album ”Yours & Mine” za već spomenutu etiketu Berghaina Ostgut Ton.

LINKOVI:

http://www.berghain.de/
http://www.berghain.de/label/
http://www.residentadvisor.net/dj/steffi

INTERVJU SA STEFFI by FABRIC LONDON:

http://www.fabriclondon.com/blog/view/head-to-head-with-ben-klock-steffi/

STEFFI-n NOVI SINGLE:

http://www.youtube.com/watch?v=7zxa8F5XJOY

Ček dis aut