Steve Lukhater u Boogaloou

Steve%20LukatherRADNI225. studenog po drugi puta u Zagreb stiže legendarni Steve Lukather – gitarista i vokal još legendarnije grupe Toto!

Njegovo prvo gostovanje prije više od dvije i pol godine oduševilo je mnogobrojne poklonike, mada prostor na kojem je koncert održan nije bio primjeren takvoj svirci. Ovoga puta takvih problema nema jer Lukather nastupa na velikoj bini kluba Boogaloo opremljenoj novim razglasnim sistemom!

U sklopu velike Europske turneje na kojoj predstavlja svoj novi album „All’s well that ends well“ Lukather stiže na jedini koncert u Hrvatskoj i okolici.

Ulaznice uskoro u pretprodaji!!!

Karijeru i zasluge Steve Lukathera trebalo bi opisivati danima, ali ako kažemo da on stoji iza pjesama kao što su “Rosanna”, “Hold the line” ili “Africa” legendarne grupe Toto i ako spomenemo da je u više od 40 zemalja proglašen najboljim svjetskim gitaristom onda bi i oni koji nikada nisu čuli za ovog fenomenalnog glazbenika (nadamo se da takvih nema baš puno) morali znati da se u Zagrebu priprema prava koncertna poslastica.

Lista imena sa kojima je surađivao kao autor pjesama ili kao studijski glazbenik je beskrajna, no da navedemo samo najpoznatije – Brian May, Jeff Beck, David Gilmour, Paul McCartney, Elton John, Alice Cooper, Paul Rodgers… zato je Steve jedan od najtraženijih studijskih gitarista svih vremena.

Prema tome zabilježite u svoje kalendare petak 25.11.2011. od 20 sati!

Ček dis aut