ST!llness po prvi puta u Vintage Industrial Baru

stillness-vintageU petak 29.11. s početkom u 21 sat grupa St!llness održat će promociju spota ‘Naiva’, a točno sat kasnije startat će njihov prvi koncert u Vintage Industrial Baru. Karte u pretprodaji za koncert tog magičnog miksa kontrolirane buke, psihodelije i tribal roots rocka mogu se kupiti u samom klubu za 30 kn, na dan koncerta njihova će cijena iznositi 50 kn!

Priču o grupi ST!llness započelo je još u gimnazijskim danima, 1998. godine, dvoje zaljubljenika u underground hip-hop. ‘Živi’ glazbenici s ‘pravim’ instrumentima i socijalno osvještenim tekstovima koji bitno mijenjaju dotadašnju koncepciju i pristup stvaranju benda u priču ulaze tek 2005. godine. Nešto kasnije, St!llness se zavlače pod skute izdavačke kuće Menart za koju 2007. objavljuju dugoočekivani i hvaljeni debi, izuzetno upečatljivog naslova ‘Sve što znam o životu je… odabrao Đelo Hadžiselimović’. Dvije godine diskografske pauze iskoristili su za sviranje brojnih koncerata, a onda 2009. izlaze van s novim CD+DVD izdanjem ‘Globalno zatupljenje – Paket za preživljavanje’.

ST!llnessovo pleme danas čini devet ljudi u pokretu te deseti sveprisutni član o kojem se jako malo zna u javnosti te je potpuno nepoznata činjnica da li se radi o jedinki ili skupini ljudi. Poruka koju šalje St!llness tiče se”svih tema iz svijesti i nesvijesti društva i jedinke; od fizičkih i psiholoških podražaja putem percepcije do emocionalnih i filozofijskih izljeva iznutra. Sve navedeno u vremenu i prostoru sada i ovdje”.. Tko je shvatio neka pohita do popularnog Vintagea i nabavi svoju kartu za popularni St!llness po popularnoj cijeni od 30 kn.

Prije koncerta, s početkom točno u 21 sat bend će svojim fanovima predstaviti novi video spota za pjesmu ‘Naiva’. Video je djelo mladogi umjetnika iz Knina koji se krije pod pseudonimom LordOf TheBricks.

St!llness YouTube http://bit.ly/17yvnX5
Facebook event https://www.facebook.com/events/673136562718361/

Ček dis aut