‘STRAIGHT TO R’N’R TOUR’ seli u Rijeku

Oglas

Četvrta stanica hrvatske turneje konceptualne izložbe koncertne fotografije “Straight to R’n’R” /”Objektivom u Rock’n’Roll” autora Anastazije Vržina i Željka Jelenskog biti će Rijeka. Ove subote, 28.travnja TOUR se nastavlja u Galeriji Palach u Kružnoj 5. Otvorenje izložbe je u 20 sati.

Nakon izložbe u Križevcima u kojima je jedan od autora, Željko Jelenski (uz obaveznu “asistenciju” drugog autora/ice) održao predavanje o koncertnoj fotografiji u sklopu križevačkog Culture schock festivala, te izložbe u varaždinskom “Rock Art Caffeu” (P. Preradovića 24, koja se još može pogledati do petka, 27.travnja, autori će ovu atraktivnu kolekciju svjetskih i domaćih r’n’r zvijezda preseliti na obalu.

Riječani će tako od subote, 28.4. moći pogledati kolekciju u kojoj se, uz prvu postavu koju čine: Arcade Fire, Billy Idol, Darko Rundek, Deathstars, Iggy Pop, Jon Bon Jovi, Joe Cocker, Lenny Kravitz, Parni Valjak, Roger Waters, Richie Sambora (Bon Jovi), Santana, Sade, Shakira, Skin (Skunk Anansie)… sada nalaze i tri nova seta/slike koja su autori otkrili publici u Varaždinu: Massimo, The Bambi Molesters i Tarja Turunen (ex-Nightwish).

Podsjećamo da je izložba prodajnog karaktera i da se setovi (dvije slike od oba autora jednog izvođača) mogu kupiti po cijeni od 900 kn/kom.

Izložba u Rijeci u “Galeriji Palach” u Kružnoj 5, biti će postavljena do četvrtka, 17.svibnja!

Ček dis aut