Štuke u Rijeci

clip_image001

Krajem 2009. godine nastupili su u Rijeci…Kritike koncerta bile su odlične, a oni su obećali da će se uskoro vratiti. Bile su potrebne tri godine i novi album „Brojevi računa”, da se Štuke zaista vrate u njima dragi grad. Planirani randez-vous s riječanima zakazan je za subotu, 26. studenog od 21h u klubu Stereo! Nova sezona izvrsnih koncerata u Stereu time je pojačana još jednim, kultnim imenom sarajevske rock scene!

Njihov posljednji album “Brojevi računa” izdan je u svibnju ove godine i mahom je osvojio kritiku i slušateljstvo. Radijske postaje do sada su odlično prihvatile svaki od tri službena singla “Brojevi računa”, “Nikog nema tu” te “U ovom svijetu”. Socijalni motivi koji precizno opisuju stanje u društvu te emotivni ljubavni motivi daju njihovim pjesmama živost i ono su što ih karakterizira te po čemu su prepoznatljivi. A glazbenu ljubav s publikom vode još od prvih albuma, „Minimalizam” i „Proteini i ugljikohidrati”, u izdanju Menarta.

Mnogi koji poznaju rad Štuka rekli bi: „Šteta da im pjesme ne liježu na prvu, bili bi i puno veće zvijezde“. Ali možda je ovako bolje, jer kvalitetni i duboko promišljeni materijali često imaju teži put da dođu do šireg auditorija. Kako Štuke zvuče uživo, najbolje znaju svi koji su već bili na njihovim koncertima, a zašto bend uživa status koncertne atrakcije trebali biste provjeriti prvom prilikom. Pa neka to bude ova riječka. Uostalom, pitajte one koji su bili prethodni puta u Stereu, oni znaju sve.

I bend sa sigurnošću poručuje „Dolazimo u Rijeku usvirani, svježi i spremni ostaviti srce na bini!“

…”Brojevi računa su mi došli u ruke, a nakon nekoliko preslušavanja mogu reći da bolji domaći album ove godine nisam poslušao jer ima nešto prekrasno, sjetno i sneno u „A kada boli”,  što me podsjeća na neke davno zaboravljene heroje YU nostalgije. “Brojevi računa” nemaju lošu pjesmu  nego desetak lijepo posloženih, po sjećanjima davnih vremena zagrebanih melodija i ako svemu pridodate uvijek odlične tekstove, rezultat je i više nego odličan.” (Novi List)

Ulaznice za koncert možete kupiti po cijeni od 50 kn u Dallas shopu Rijeka, Splitska 2a.

Na ulazu u klub ulaznica će iznositi 70kn.

Vrata kluba otvaraju se u 22 sata.

Ček dis aut