SUMMER PULSE PARTY

Udruga ” ŠESTA RIJEKA ” u suradnji sa tvrtkom ” Zvijezda” d.o.o i Poglavarstvom grada Karlovca predstavlja “SUMMER PULSE PARTY” na Foginovom kupalištu!!!

DJ Ivan Komlinović ( ZG)
DJ Kiki (ZG)

DJ Luka-T (KA)
DJ Phil Dam (KA)
DJ San Sai (KA)

Program događanja počinje u 10:00 sati sa programom namijenjenim za najmlađe uzraste. Kompletan jutarnji program za djecu odvijat će se pod budnim okom stručnih kadrova. Želimo naglasiti da se jutarnji program iz Edison Buddha bar-a , namijenjen djeci, u potpunosti seli na Foginovo kupalište. Pošto se već na Foginovom kupalištu održavaju slični programi za djecu došli smo do suradnje sa voditeljima tih programa te će 21. kolovoza biti završno natjecanje popraćeno bogatim programom i vrijednim nagradama naših sponzora za one najbolje.

U popodnevnim satima održao bi se program za malo starije koji bi uključivao plesne radionice, izbor miss Foginovog kupališta, najbolji skok u vodu… itd.

OD 18:00 sati :

Već dobro poznati karlovački DJ-i , DJ Luka – T , DJ Phil Dam i DJ San Sai Zajedničkim snagama zagrijat će posjetioce pred nastup velikana elektronske scene, poznatih DJ-a, Ivana Komlinovića i DJ Kikija.

„Summer Pulse“ party je ujedno i zatvaranje kupališne sezone na Foginovom kupalištu i uvod u idući vikend, 27.8. – 06.09. (vrijeme trajanja Karlovačkih Dana piva) ,  kada će se na istom mjestu odvijati program namijenjen mladima. Program će obuhvaćati rock koncerte i nastupe DJ-a na Foginovom kupalištu za one koji domaću estradu baš i ne “šmekaju”.
Ček dis aut